16/01/2009

The Veronicas


Ποιός: Οι The Veronicas είναι οι 24χρονες δίδυμες αδελφές Jessica Origliasso και Lisa Origliasso από Ιταλο-Αυστραλούς γονείς. Έχουν κυκλοφορήσει δύο albums με τη Warner, το "The Secret Life Of..." (2005) και το "Hook me up" (2007). Το όνομά τους προέρχεται από τον χαρακτήρα των Archie Comics, Veronica Lodge.
Genre: Αρνούνται να αποκαλούνται pop duo, προτιμούν το χαρακτηρισμό rock band.
Trivia: H Archie Comics τους έχει κάνει μήνυση, ωστόσο αργότερα έκλεισε μαζί τους μία συμφωνία για cross-promotion. Γράφουν μόνες τους τα τραγούδια τους κι έχουν γράψει κομμάτια και για άλλους καλλιτέχνες, όπως το All About Us των t.A.T.u. Έχουν εμφανιστεί και στην τηλεόραση, στην Αυστραλέζικη παιδική σειρά Cybergirl του 2001. Έχουν πάνω από 30.000 users στο youtube κανάλι τους, πράγμα που τους κάνει #81 most subscribed musical artist on youtube.
Άκου αυτό: Αν σου αρέσουν wannabe alternative (αλλά κατά βάθος mainstream) γκομενάκια σαν την Avril Lavigne. Δες αυτό το βίντεο με την ακουστική version του Untouched από συνέντευξη για το Rolling Stone και στο καπάκι άκου την κανονική εκτέλεση του κομματιού.



The Veronicas - Hook me up (Warner 2007)

No comments:

Post a Comment