27/01/2009

Amateurboyz

Post by gs

Ποιός: Ως Amateurboyz είναι γνωστή η ομάδα djs που επινόησε και διοργανώνει κάποια underground παρτάκια, λεγόμενα Amateur Parties εδώ και τρία χρόνια στην Αθήνα. Οι ημερομηνίες και το location των parties γίνονται γνωστά κυρίως από στόμα σε στόμα.
Genre: electronica, αλλά και nu wave, italo disco, space disco, nu disco, mutant punk funk, early 90's, house, acid.
Trivia: Ξεκίνησαν με house parties στην περιοχή των Εξαρχείων, αργότερα όμως μετακόμισαν στη Ρωσική (!) disco Meteorit. Το δεύτερο χρόνο οι Amateurboyz επέκτειναν τα events τους και σε άλλες περιοχές, παίζοντας ως resident djs σε διάφορα venues (που δεν φαντάζεται κανείς ότι υπάρχουν στην Αθήνα) όπως το.. Πολωνικό club "Arena", τη.. Ρουμανική disco, τη.. Βουλγαρική disco "BG" (πρώην σινεμά αλλά και πρώην στριπτιτζάδικο) και την τουριστική disco "Lavabore". Η αυθεντική αγάπη τους για eclectic dance music τελικά δημιούργησε ένα ενθουσιώδες κοινό, το οποίο και φρόντισαν να συστήσουν σε guest djs όπως οι Tronik Youth, Punks Jump Up, Joakim, Headman, Shir Khan κ.α.
Άκου αυτό: Για να προετοιμαστείς για το επόμενο party! Check out this space για info, photos, tracklist και videos. Flyer για το επόμενο project "Encore" εδώ.
Post by gs

No comments:

Post a Comment