01/01/2009

About us

- Hey, how do you say 'Listen to this' in Greek?
Πίσω από το "Άκου Αυτό" κρύβονται ο Tom και η Εύη. Το blog γεννήθηκε ένα βράδυ που πίναμε μπίρες και μιλάγαμε για μουσική. Ακούμε καινούρια άλμπουμ, ανακαλύπτουμε νέα συγκροτήματα, γράφουμε για μουσική και πάμε σε συναυλίες παρέα.

Διαβάστε μας. Hear something new.

- Hey, how do you say 'Listen to this' in Greek?
The people behind 'Akou Auto' are Tom and Evi. The idea to start this blog came to us one night while we were having pints and talking about music. We listen to new albums, discover new bands, write about music and go to gigs together.

Read our posts. Hear something new.


Στο blog ήρθε για ένα διάστημα και ο Γιώργος (aka gs). Μετά όμως μπήκε φαντάρος κι ύστερα έπεσε με τα μούτρα σ' αυτό.
Giorgos (aka gs) was part of the blog's team for a while, but then he had to do his military service and now he works really hard.


To all our friends from abroad: SORRY the blog is in Greek - at least you can see the pictures, watch the videos, check out links and suggest new bands!

Update (Ιανουάριος 2012):
Ας μην κρυβόμαστε. Η αλήθεια είναι πως το Άκου Αυτό είμαι εγώ. Θα το ξέρετε, αν με ακολουθείτε και στο Twitter.  (- "Που 'σαι ρε @AkouAuto;" - "Έλα ρε! Εσύ είσαι η @AkouAuto;" - "Νόμιζα ότι το @AkouAuto ήταν άντρας" και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές) Ο Tom βγάζει λεφτά με τη σέσουλα, αλλά είναι όλη την ώρα με μία βαλίτσα στο χέρι (σαν τον George Clooney στο Up In The Air). Ο gs διαπρέπει, αλλά σαν σωστός σύγχρονος επαγγελματίας δουλεύει και στον ύπνο του. Κι εγώ; Εγώ δεν τα κατάφερα. Γενικά. Για να το ξεπεράσω ακούω όλη μέρα μουσική. Συντονιστείτε.
--Εύη

Update (Σεπτέμβριος 2017):
Δεν ξέρω, διαβάζει ο κόσμος ακόμα blogs; Εσείς πώς βρεθήκατε εδώ; Έχω σκεφτεί δεκάδες φορές να το κλείσω, αλλά δεν μου κάνει καρδιά. Επέλεξα να το κρατήσω, έστω και σε αυτή την απαρχαιωμένη (ιντερνετικά μιλώντας) μορφή, για να μου θυμίζει τις εποχές που στο Facebook δεν ανταλλάζαμε βρισιές, αλλά φιλοφρονήσεις, και στο Twitter οι μόνες μας διαφωνίες ήταν μουσικές. Επέλεξα να το κρατήσω και από ευγνωμοσύνη. Το Άκου Αυτό μου άνοιξε δρόμους (σε μουσικό κανάλι, σε μουσικά sites, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε συναυλίες, σε φεστιβάλ) και με σύστησε σε πάρα πολλούς υπέροχους ανθρώπους (μουσικούς, djs, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, διοργανωτές events, δημοσιογράφους, μουσικόφιλους). Δεν ανεβάζω posts εδώ όσο συχνά όσο παλιότερα, αλλά εξακολουθώ να ακούω όλη μέρα μουσική. Και μ'αρέσει να τη μοιράζομαι. Αν θέλετε να ακούμε παρέα βρείτε με στο Facebook , το YouTube και το Spotify.
--Εύη