03/05/2009

Howling Bells

suggestion by penny lane
Ποιός:Howling Bells (MySpace) είναι ένα indie συγκρότημα από το Sydney της Αυστραλίας.
Genre: indie rock με γυναικεία φωνητικά, αν σου αρέσουν οι Bat For Lashes και οι Mazzy Star, θα γίνουν τό νέο αγαπημένο σου indie band. O ήχος τους έχει χαρακτηριστεί και ως... country-goth. To NME τους παρομοιάζει με τις... ταινίες Lost Highway και Donnie Darko.
Trivia: Σχηματίστηκαν στην Αυστραλία το 2004, από ό,τι απέμεινε από τους Waikiki. Μετακόμισαν στην Αγγλία για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, με τον (παραγωγό των Coldplay) Ken Nelson. Ο δίσκος ("Howling Bells", 2006) πήρε 9/10 από το NME (σπάνιο!) και 7.8/10 από το Pitchfork. Έχουν παίξει ως support για τους Killers και τους Placebo στην Ευρώπη αλλά και για τους Snow Patrol στην Αυστραλία. Το δέυτερό τους άλμπουμ "Radio Wars" αναμένεται στις 25 Μαίου 2009 από την Independiente. To πρώτο single από το δίσκο, Into The Chaos, έχει κυκλοφορήσει ήδη σε digital download.
Άκου Αυτό: (από penny lane) Η αλήθεια είναι ότι πρώτα είδα την φωτογραφία τους στην ΝΜΕ και μετά μπήκα youtube κλασικά για να ακούσω τραγούδια..! Άκου το Cities burning down..τα σπάει κ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι μου θυμίζει..! Εδώ το βίντεο του Setting Sun.

suggestion by Penny Lane

1 comment:

  1. thanx once again..ta grafeis kalutera apo emena..!
    sorry g tin foto..!
    :)
    penny lane

    ReplyDelete