14/05/2009

Μητέρα Φάλαινα Τυφλή + GUESTS (live)


Πότε: 16 & 23 Μαΐου 2009, 22.30
Πού: Cafe Αλάβαστρον, Δαμάρεως 78, Παγκράτι, τηλ. 210-7560102
Γιατί:Μητέρα Φάλαινα Τυφλή (MySpace, Facebook) επιστρέφει με 2 ακόμα βραδιές αφιερωμένες στις πιο ακουστικές της αναδύσεις! Για δύο Σάββατα του Μαΐου και λίγο πριν αρχίσουν οι ηχογραφήσεις του πρώτου της επίσημου άλμπουμ με τίτλο «Ορχήστρα στο Βυθό», η Φάλαινα προσκαλεί αγαπημένους της φίλους για να μοιραστούν, για ακόμη μια φορά, τη φιλόξενη σκηνή του Café Αλάβαστρον στο Παγκράτι.
Απρόσμενες διασκευές, ακόμα πιο απρόσμενες συνεργασίες επί και υπό σκηνής, παλιά αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουργια «φαλαινοτράγουδα», κάνουν και αυτά τα δύο καυτά Σάββατα της άνοιξης προαγγέλους του Καλοκαιριού που βρίσκεται ήδη προ των πυλών της πόλης. Οι καλεσμένοι της Φάλαινας θα προσφέρουν έναν ακόμη πιο ανατρεπτικό χαρακτήρα σ’ αυτές τις βραδιές που περιμένουν παλιούς και καινούργιους φίλους της Φάλαινας να την απολαύσουν, εν μέσω εντατικών προβών, αλλά και προετοιμασίας του νέου άλμπουμ."
Μαζί τους: το Σάββατο 16 Μαΐου οι Transistor (MySpace, Facebook, older post) και το Σάββατο 23 Μαΐου οι Old House Playground (MySpace, Facebook, older post)
Είσοδος: 12€

No comments:

Post a Comment