14/05/2009

Tριήμερο φεστιβάλ hardcore/rock/punk

Πότε: Παρασκευή, 15 Μαίου, 20:30
Πού: Rodeo Live Club, Χέυδεν 34
Ποιοί:
Γιατί: 3μερο φεστιβάλ για την υποστήριξη του οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα Right to life, μια ομάδα από νέους ανθρώπους, κυρίως εθελοντές, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την παροχή πληροφοριών και υποστήριξης σε άτομα ή ομάδες σχετικά με τα δικαιώματά τους ως πολίτες, ασθενείς, παιδιά, επισκέπτες σε ξένη χώρα, μετανάστες, πρόσφυγες. Η δράση τους ξεκινά σύντομα με μια καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Μεσόγειο.
Είμαστε μια πολιτιστική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία τιτλοφορείται «Εντός Πόλης-Εκτός Εαυτού» και αποτελείται από 5 βασικά μέλη, που αυξάνονται ανάλογα με τις εκάστοτε περιστάσεις. Οι στόχοι μας είναι να συμβάλλουμε στην προώθηση επίκαιρων και πολύπλευρων κοινωνικών θεμάτων, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, κυρίως στις μεγάλες πόλεις. Επίσης επιθυμούμε να προβληθούν μέσω της ομάδας μας νέοι καλλιτέχνες (όπως μουσικά συγκροτήματα, χορευτικά και θεατρικά σχήματα, καθώς και ομάδες ακροβατών ζογκλέρ κ.α.).
Τέλος, στο πλαίσιο των προσδοκιών μας είναι η ενίσχυση συλλόγων ευπαθών κοινωνικών ομάδων (όπως Α.Μ.Ε.Α. κλπ) και οικολογικών οργανώσεων (π.χ. οργανώσεις για την προστασία ειδών προς εξαφάνιση, ομάδες αναδάσωσης κλπ). Οι παραπάνω στόχοι υλοποιούνται με τη διοργάνωση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων (όπως μουσικές συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, προβολή ταινιών θεατρικές παραστάσεις κλπ.). Τα ανωτέρω εγχειρήματα χρηματοδοτούνται από χορηγίες και δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών. Επιθυμούμε την επικοινωνία μαζί σας με σκοπό την μελλοντική συνεργασία.
Σας ευχαριστούμε θερμά!

No comments:

Post a Comment