21/04/2009

Transistor


Ποιός: Οι Transistor είναι ένα αθηναϊκό εναλλακτικό pop-rock σχήμα με αγγλικό στίχο, που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2004.
Genre: alternative pop/rock
Trivia: Το πρώτο τους κομμάτι Living, βρίσκεται στη συλλογή "Blessed and Cursed" σε ένα ‘Last Chance’ remix από τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο (Δεκ. 2004). Από τότε έχουν εμφανιστεί σε πολλά live acts (Ρόδον, Αν club, Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, Manifest II – Πάτρα, Κύτταρο live, Gagarin 205 κ.α.) Στις αρχές του 2008, συνθέτουν τη μουσική για τη θεατρική παράσταση 'Στο Βυθό', μία παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου.
Τον Ιούνιο του 2008, παράλληλα με την κυκλοφορία του πρώτου τους album, ανοίγουν το Ejekt Festival παίζοντας μαζί με τους James, Unkle, Stereo Mc's. Το ντεμπούτο album "Things You Miss When You Blink" (Shift Records, 2008) περιέχει 12 τραγούδια. Ανάμεσά τους μία διασκευή του Big Love των Fleetwood Mac, καθώς και μία συνεργασία με τον Craig Walker (πρώην φωνή των Archive) στο τραγούδι Lover (Name it what you will).
Άκου Αυτό: σε περίπτωση που δεν ακούς Best 92.6 και δεν τους έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι. Άκου το Epsilon και το Lover. Δες την live εκτέλεση της διασκευάρας του Big Love και ετοιμάσου για τη συναυλία τους στο Nightshift festival. Παίζουν το Σάββατο 25/4 μαζί με τους Cyanna. Εμείς θα τους χάσουμε, εσύ αν πας, έλα μετά στο πάρτυ να μας πεις πώς ήταν.

suggestion by ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ

1 comment: