07/04/2009

Ξυπόλητη Στρατιά

suggestion by ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ


Ποιός: Η Ξυπόλητη Στρατιά είναι ένα εξαμελές ροκ συγκρότημα με ελληνικό στίχο από την Κρήτη.
Genre: ακροβατούν ανάμεσα στο ψυχεδελικό σκα και το... παραδοσιακό κρητικό ροκ εντ ρολ
Trivia: Ξεκίνησαν το ταξίδι τους απ’ το Ηράκλειο της Κρήτης και γύρω στα τέλη του 2007 άρχισαν να κάνουν ζωντανές εμφανίσεις, σε παραλίες, βουνά, πλατείες, πανεπιστήμια, και μπαράκια και γενικώς οπουδήποτε θα μπορούσε να συναντήσουν το κοινό τους. Παράλληλα με τις συναυλίες και τις πολλές πρόβες, πρόλαβαν να πάρουν και λίγο από τον "αέρα" του στούντιο και να θέσουν έτσι τις βάσεις για τον πρώτο τους δίσκου, η ηχογράφηση του οποίου βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.
Άκου Αυτό: ζωντανά την Πέμπτη το βράδυ στο Ghostbar (Λεπενιώτη 26, 1ος όροφος), στις 22:00. Η Ξυπόλυτη Στρατιά θα εμφανιστεί μαζί με το επίσης ελληνικό ανερχόμενο συγκρότημα Migma.
Γενική είσοδος 12 ευρώ με ποτό.
Με την υποστήριξη του Άκου Αυτό.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη του οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα Right to life, μια ομάδα από νέους ανθρώπους, κυρίως εθελοντές, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την παροχή πληροφοριών και υποστήριξης σε άτομα ή ομάδες σχετικά με τα δικαιώματά τους ως πολίτες, ασθενείς, παιδιά, επισκέπτες σε ξένη χώρα, μετανάστες, πρόσφυγες. Η δράση τους ξεκινά σύντομα με μια καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Μεσόγειο.

No comments:

Post a Comment