17/03/2009

Μίγμα (live)


Artist: Μίγμα
Πού: Jazz Upstairs, Bar Guru Bar (Πλατεία Θεάτρου 10)
Πότε: Σάββατο 21 Μαρτίου 2009, 22:00
Γιατί: καταρχάς γιατί το γκρουπ ξεκίνησε από το Ηράκλειο (όπου μεγάλωσα) και γιατί δύο μέλη του συγκροτήματος είναι φίλοι μου, οπότε δε σηκώνω κουβέντα! Οι Μίγμα θα παρουσιάσουν live τον επερχόμενο δίσκο τους, που ηχογραφήθηκε στο στούντιο Praxis και στο στούντιο του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής των Τ.Ε.Ι Κρήτης στο Ρέθυμνο (είδατε; 'Αμα θέλει κανείς να βγάλει δίσκο, μπορεί!). Οι Μίγμα έχουν εμφανιστεί ζωντανά στο Mad Day Live του MAD TV, στο Ikarus International Rock Festival στο χωριό Αβδού της Κρήτης , στο Present Art Festival παρέα με τα Υπόγεια Ρεύματα, τον Πάνο Μουζουράκη κ.α., καθώς και στο φεστιβάλ Δήμου Ηρακλείου μαζί με τους Black Ocean και τη Ξυπόλητη Στρατιά. Ελάτε να γνωρίσετε τους Μίγμα και να τους στηρίξετε (τώρα, πριν γίνουν διάσημοι και σταματήσουν να σας μιλάνε).
Άκου Αυτό proudly presents:
Μίγμα
Γιώργος Ζαχαρόπουλος (τραγούδι)
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης (τύμπανα-κρουστά)
Γιάννης Αντιβάσης (ηλ/κή κιθάρα)
Νίκος Βογιατζάκης & Μιχάλης Μόσχος (όοοοολε!) (ηλ/κές, slide και lap steel κιθάρες) (μέλη του συγκροτήματος pulse.)
Θοδωρής Σκόνδρας (ηλεκτρικό μπάσο)
Τιμή: 12€ με ποτό
Άκου Αυτό: τα θεότρελα κομμάτια Κατά φαντασία και Όλα είναι εδώ από την εμφάνισή τους στο Mad Day Live, τον Σεπτέμβριο του 2008.







ΥΓ: Σημειωτέον ότι η συναυλία έχει διοργανωθεί από την πολιτιστική ομάδα Εντός Πόλης-Εκτός Εαυτού που βοηθάει τους νέους καλλιτέχνες να προβάλλουν τη δουλειά τους καθώς συγχρόνως ευαισθητοποιεί τον κόσμο για επίκαιρα κοινωνικά θέματα (προστασία περιβάλλοντος, εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, ενίσχυση συλλόγων ευπαθών κοινωνικών ομάδων και οικολογικών οργανώσεων κλπ.)

No comments:

Post a Comment