10/03/2009

Ladytron

post by GS

Ποιός: Οι Ladytron (ΜySpace) είναι ένα electro σχήμα από το Liverpool.
Genre: electronica, electroclash, electropop, synthpop
Trivia: Το πιο mainstream post μου μέχρι σήμερα, αλλά η electro pop είναι αδυναμία μου :) Λοιπόν, λίγα λόγια και γρήγορα γιατί δεν υπάρχει και τίποτα μυστήριο από πίσω. Τέσσερα Albums από το 2001 μέχρι σήμερα και το πέμπτο coming up μέσα στο '09. Φήμες λένε ότι θα υπάρχει συνεργασία με Christina Aguilera και SIA. Οπότε όσοι δεν τους ξέρετε ήδη, θα τους μάθετε σίγουρα. Έχουν κάνει και πολλά remixes για γνωστά bands (Placebo, Goldfrapp, Soulwax etc.) καθώς the guys behind the singing girls ήταν (είναι) Djs.
P.S.: Κάνουν support αυτή τη στιγμή στην Αμερική στους The Faint... :( Το sad face πάει στους The Faint που δεν πρόκειται να τους δούμε ποτέ εδώ... post και για αυτούς soon to come :)
Άκου αυτό: Προσωπικά λατρεύω το Destroy Everything you Touch από το τρίτο Album τους "Witching Hour". Εκτός από αυτό, αξίζει το Seventeen από το "Light & Magic" και το Tomorrow από το τελευταίο album "Velocifero",το οποίο μάλιστα ακούστηκε σε ένα επεισόδιο του Αμερικάνικου "Ugly Betty" που συμμετείχε και η Lindsey Lohan (whatever...)
Με επιφύλαξη αναφέρω ότι οι Ladytron μάλλον θα μας επισκεφτούν στις 14 Μαίου στο Fuzz στην Αθήνα και στις 15 Μαίου στο Principal στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα δεν αναφέρεται στο επίσημο site τους, ούτε στο site του Fuzz (που δεν είναι και το πιο ενημερωμένο ούτως ή άλλως), αλλά επειδή το μάθαμε το αναφέρουμε για να είμαστε σίγουροι. Η αλήθεια είναι ότι εδώ γύρω θα βρίσκονται εκείνες της ημέρες, έχουν ανακοινώσει Βαλκανική tour, οπότε μπορεί να τους βγάλει ο δρόμος!



post by GS

No comments:

Post a Comment