21/03/2009

The Faint

post by GS

Ποιός: The Faint
Genre: electronica, indie rock, electro-rock, dance-punk
Trivia: Συγκρότημα από την Αμερική που δεν ξέρω αν απλά δεν τους γνωρίζω εγώ ή αν όντως είναι άγνωστοι στα λημέρια μας, αλλά οι The Faint "υπάρχουν" από το 1995! Έχουν γίνει προφανώς πολλές ανακατατάξεις από τότε που ξεκίνησαν και αυτή τη στιγμή έχουν μείνει πέντε. Όπως είχαμε πει περιοδεύουν αυτή τη στιγμή με τους Ladytron και από ότι παρατήρησα δύσκολα βγαίνουν από την "ασφάλεια" του κοινού τους στην Αμερική...Δύσκολο άκουσμα, περίεργο, θυμίζουν πολλούς ίσως, αλλά και κανέναν συγεκριμένα. Το 2008 έβγαλαν το 7ο album τους (!), το οποίο δεν έσπασε και τα ταμεία :) By the way έχουν και twitter! Για τους fans (είτε του twitter, είτε των The Faint) follow them @thefaint.
Άκου Αυτό: Not much to say really, οπότε απλά ακούστε το I disappear με το οποίο και τους γνώρισα και θέλησα να τους ψάξω και λίγο παραπάνω. Αν σας αρέσει ακούστε και τα Glass Dance και The Geeks Were Right.


post by GS

2 comments:

  1. Re paidia tous faint tous parakolouthw xronia..krima na mhn tous akoune kai polloi alloi...den exoun kai to dyskolo akousma..adikountai

    ReplyDelete
  2. Agree! Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με το blog μας, να κάνουμε να ακουστούνε συγκροτήματα και καλλιτέχνες που δεν είναι γνωστοί, αλλά που τα σπάνε!
    Thanx 4 ur comment και αν έχεις και κάποια πρόταση για κάποιο band, είναι ευπρόσδεκτη :)

    ReplyDelete