11/03/2009

Simian Mobile Disco (SMD)

post by GS
Genre: electronica-dance
Trivia:
*WARNING* Η μουσική που ακολουθεί δεν είναι για όλες τις ώρες!
do's: Πριν βγείτε, με ένα (δύο, τρία) ποτά στο σπίτι.
dont's: Στο γραφείο, σε στιγμές χαλάρωσης, στο οικογενειακό γεύμα, στα γενέθλια του παππού.
Φαντάζομαι όλοι έχετε ακούσει κάπου το We Are Your Friends από Justice vs Simian. Ε, λοιπόν οι Simian τα έσπασαν και o Ford (από Simian) μαζί με τον Shaw έκαναν τους Simian Mobile Disco! Πρώτη μου επαφή με τους SMD ήταν μέσα από τα πάρτυ των Amateurboyz . Σαφώς Άγγλοι και οι δύο και εκτός από την παραγωγή ασχολούνται και πολύ με remixing. Έχουν μιξάρει από Bjork μέχρι και Ladytron και Klaxons. Ένα full album so far, με τον υπέροχο τίτλο "Attack Decay Sustain Release" το 2007 και από τότε δύο EP's που κυκλοφόρησαν UK το ένα και USA το άλλο και περιμένουμε μέσα στο 2009 το καινούριο τους album.
Very interesting trivia:
To πρώτο single τους, το έβγαλαν με την Kitsuné Music. Δεν έχω λόγια, χαμός απλά! Από τις καλύτερες dance electro συλλογές EVER! (info από DDD) Φήμες λένε για συνεργασία με τους Arctic Monkeys (!!!). Άλλωστε, ο ένας από τους δύο SMD (Ford), ήταν ο παραγωγός του δεύτερου album των Arctic Monkeys.
Άκου Αυτό: Ακούστε τo Sleep Deprivation και το Love από το "Attack Decay Sustain Release" και το 10000 Horses Can't be Wrong από το ακυκλοφόρητο ακόμα νέο album τους και μετά αφήστε comment για το που πήγατε να συνεχίσετε το χορό :)
P.S: Tom, I'm sure you're gonna love them!



post by GS

No comments:

Post a Comment