14/04/2009

Wavves


Ποιός: O Wavves είναι ο Nathan Williams από το San Diego της California.
Genre: lo-fi, noise pop, beach punk, noise rock, psychedelic. Φασαριόζικο και 'προχωρημένο'. 'Αυτό που προκύπτει αν ενώσεις τις μελωδίες των Beach Boys με τις άτονες κιθάρες των Sonic Youth' (via Spin magazine)
Trivia: O Nathan Williams, είναι ένας 22χρονος skateboarder. Τέλη του 2008, από εκεί που καθόταν σπίτι και διάβαζε όλη μέρα blogs για hip-hop, άρχισε να παίζει κιθάρα και να γράφει μουσική. Τον 'τσίμπησαν' online το Pitchfork Media και τα ABC News κι αυτό ήταν. Το κανονικό album του "Wavvves" (Fat Possum Records, 2009) κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο και πιστεύεται ότι o τύπος είναι "το νέο αίμα indie rock για το 2009."
Άκου Αυτό: για να ξέρεις ποιος είναι όταν θα τον διαβάζεις στα τοπ άλμπουμ του 2009. Άκου το So Bored, "ένα τραγούδι που μιλάει για το πως είναι να είσαι νέος, βαριεστημένος, περίεργος, μοναχικός, άγαρμπος, ηλίθιος, … whatever," όπως λέει ο ίδιος ο Williams. (το βίντεο είναι άκυρο - τόσο άκυρο που αποφάσισα να το κρατήσω!) Άκου και το Weed demon που θυμίζει Nirvana στην αρχή.

No comments:

Post a Comment