17/04/2009

Tug

post by rania

Ποιός: Οι Tug είναι ένα ελληνικό one man band μελωδικής punkrock.
Genre: punk, punk rock, θυμίζει Nirvana, Guano Apes, Erevos, Μαύρη Μαγιονέζα, Offspring, Weezer, Ρόδες.
Trivia: Ο Tug είναι είναι επίσης μέλος των ελληνικών punk συγκροτημάτων Parkinsons και Reality Bites. Έχει ηχογραφήσει πολλά demos εδώ και χρόνια, αλλά άρχισε να τα διαθέτει (με δική του παραγωγή) από το 2003 και μετά.
Λατρεύει τα ζώα και αποστρέφεται την εκμετάλλευσή τους. Πιστεύει ότι ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος αν αντί να μισούμε ο ένας τον άλλον, αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύει ότι η ποιότητα της ζωής μας θα ήταν πολύ καλύτερη αν δεν νοιαζόμασταν μόνο για τους εαυτούς μας αλλά και για τους άλλους.
Σπουδάζει Ηχοληψία στην Αθήνα. Γράφει μικρές ιστορίες και έχει κυκλοφορήσει πολλά περιοδικά και zines. Κάνει μουσική παραγωγή, mixing και mastering για διάφορα συγκροτήματα από όλον τον κόσμο από το 2007.
Τέλος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του diymusic όπου γράφει reviews για διάφορα συγκροτήματα, μουσικά νέα και παίρνει συνεντεύξεις, κυρίως από ανεξάρτητα bands. Περισσότερα νέα, ιστορίες και τη δική του άποψη πάνω σε πολλά και διάφορα θέματα θα βρείτε στο προσωπικό του blog.
Άκου Αυτό: 1) Ελεύθερα παιδιά 2) Για τον Σίμο 3) Φταίνε οι φωνές μας που δεν έγιναν κραυγές
post by rania

No comments:

Post a Comment