02/05/2009

GAD & Pop Eye (live review)

post (and photos) by katrinpi

Πότε: Πέμπτη 30 Απριλίου 2009, Σταυρός του Νότου
Καθυστερημένοι (..όπως πάντα) φτάσαμε στο Σταυρό του Νότου μία ώρα μετά την έναρξη. Η συναυλία ξεκίνησε μισή ώρα μετά περίπου (23.00) με τους Pop Eye να μας καλωσορίζουν και να μας κάνουν να τους αγαπήσουμε ξανά και ξανά. Ο τραγουδιστής, που το χάρηκε γι’ακόμη μία φορά όσο κανείς άλλος, ήταν υπέρ-εκφραστικός και ό,τι και να μας είπε για γρίπη, μας έκανε να χορέψουμε περισσότερο από όσο περιμέναμε.
Όπως και στο BIOS, οι Pop Eye μας χαιρέτησαν με Depeche Mode. Κάπου ανάμεσα χώθηκαν τα Deepest Sea, If you, You, That’s life (..what a liiife), Something more, Get Away, Fly up high, First 8 & Believe me, δουλειά απ’το δίσκο αλλά και φρέσκια, όπως καταλαβαίνετε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μουσική συνόδευαν σούπερ βίντεο με θέμα κυρίως τον άνθρωπο. Θα έλεγε κανείς ότι περνούσαν μηνύματα ..και εμείς άλλο που δε θέλαμε να τα πάρουμε..
Στη δεύτερη μπύρα, μετά απο ένα σύντομο διάλειμμα, εμφανίζονται οι GAD ..και φυσικά χάνουμε το λογαριασμό. Ζούσα για τη στιγμή που θα παίξει το πολυαγαπημένο Leslie, αλλά τελικά αυτό που μου έμεινε ήταν το βίντεο που έπεσε όταν βγήκαν στο stage. Όπως είπε και ο συνοδός μου, ‘αυτό το YouTube generation τα σπάει’. Κάπου εκεί έσκασε το μήνυμα GAD. System May Fall κι αρχικά ακούσαμε Second Thoughts, No songs for her, Someday, κάποια καινούργια κομμάτια των παιδιών κ φυσικά ..το Leslie. Το οποίο μας κέρδισε κανονικά και για το υπόλοιπο της βραδιάς ήμαστε ευτυχισμένοι.
Κάπως έτσι είναι η γεύση που μας άφησε ο Σταυρός και το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε για το τέλος είναι: Τέτοια live δε χάνονται!
Μπράβο στους GAD, μπράβο και στους Pop Eye ;)
post (and photos) by katrinpi

2 comments: