13/09/2009

Figo

suggestion by panos

Ποιός: Οι Figo (MySpace) είναι ένα γκρουπ electro-rock από την Νέα Υόρκη
Genre: μια μείξη hard rock και electronica με επιρροές Primal Scream, The Misfits, Iggy & The Stooges, and The Chemical Brothers.
Trivia: Σχηματίστηκαν το 2005. Όταν δεν εμφανίζονται ζωντανά δουλεύουν ως DJs, παίζοντας heavy house και punk/electro σε clubs στην Αμερική. Έχουν εμφανιστεί μαζί με διάφορες μπάντες όπως οι She Wants Revenge, The Presets, MSTRKRFT, And You Will Know Us By The Trail of Dead, Cut Copy, Metronomy, Motor και Benevento Russo Duo. Έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα festival όπως το Winter Music Conference, το Amsterjam Festival, το Monolith Festival, το LA Weekly Detour Festival, και το South By Southwest.
Αρχές του 2008, ο Νεϋορκέζος παραγωγός και DJ Tommie Sunshine έκανε remix στο κομμάτι τους Plaza από το EP που κυκλοφόρησαν οι Figo το 2007, με τίτλο το όνομά τους. Το 2009 έκαναν περιοδεία μαζί με τους Ladytron και κυκλοφόρησαν το debut album τους το καλοκαίρι του 2009.
Άκου Αυτό: με τον ήχο τσίτα. Πωωω αυτοί σε φεστιβάλ πρέπει να είναι όντως απόλαυση. Άκου το remix του Plaza και δες κι ένα promo video-tribute στις βραδιές κατάχρησης για το Sf Station. Χαχα. Λυώμα.



suggestion by panos

2 comments:

  1. Pwwwww....ti anakalypsh einai autoi?? Mageia!!!

    ReplyDelete
  2. Theikoooo!!!Ontws o ixos prepei na eina terma!! ;)

    ReplyDelete