26/09/2009

YACHT

suggestion by william
Ποιός: Οι YACHT (MySpace) είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Jonathan Warren Bechtolt από το Portland, του Oregon.
Genre: electronic, experimental, indie pop, indie electronic
Trivia: Το "χαϊδευτικό" του είναι Jona Bechtolt. Πέρα από μουσικός electro είναι και multimedia artist. Παλιότερα έπαιζε με τους The Blow. Κυκλοφορεί δίσκους με το όνομα YACHT από το 2003. Εγκατέλειψε το σχολίο για να παίξει drums στην punk μπάντα του αδερφού του. Είναι χορτοφάγος, και συγκεκριμένα vegan. Τον Ιανουάριο του 2006, οι YACHT έδωσαν δύο συναυλίες στα πλαίσια της έκθεσης “Crap-tops vs Laptops” στην Νέα Υόρκη και τον επόμενο μήνα στο ΜΟΜΑ.
Το 2007, για το release party του "I Believe in You, Your Magic Is Real", έπαιξε ζωντανά σε ένα πραγματικό yacht στον ποταμό Willamette στο Portland. Στις ζωντανές εμφανίσεις του, συνήθως χορεύει και συνοδεύει τη μουσική του με... παρουσιάσεις PowerPoint. Καταγράφει την επαγγελματική και προσωπική ζωή του στο blog του. Το 2003, του ζητήθηκε να φτιάξει μία audio/visual electro-pop όπερα μεγάλου μήκους, από το Portland Institute for Contemporary Art (PICA). Ασχολείται πολύ με τα blogs και συγκεκριμένα το Urban Honking και το The Ultimate Blogger.
Όσο για τα γυναικεία φωνητικά, ανήκουν στην Claire L. Evans, που ξεκίνησε την καριέρα της με underground noise μπάντες στο Los Angeles, βλέπε Weirdo Begeirdo (Not Not Fun), Thunder Sundress, και The World Court (Tomlab). (δεν έχω ιδέα ποιοί είναι όλοι αυτοί, αλλά κάτι μου λέει ότι πρέπει να είναι χάσιμο)
Άκου Αυτό: αν είσαι fan της contemporary art. Ο δίσκος του 2009 λέγεται "See Mystery Lights". Εδώ το Summer Song με ένα 5λεπτο τελείως wtf video που αξίζει την προσοχή σας.

suggestion by william

1 comment:

  1. Le magasin a résolu des problèmes pour moi, le service est très patient,gucci pas cher c’est une expérience de magasinage parfaite. Quand j'ai reçu les chaussures, j'ai pensé que c'était une bonne copie des chaussures. gucci chaussures pas cher J'aime cette boutique en ligne, cette chaussure est simple et généreuse. Très satisfait de cet achat.

    ReplyDelete