14/09/2009

Trendy Hooliguns

suggestion by Nikos

Ποιός: Οι Trendy HooliGuns είναι μία... "φασαριόζικη" μπάντα με ελληνικό στίχο από την Αθήνα
Genre: comedy/other/metal
Trivia: Σχηματίστηκαν πριν από 3 περίπου χρόνια. Μετά από κάποιες αλλαγές στο line up τα μέλη που αποτελούν την μπάντα είναι: Παρασκευάς Βασίλης(Φωνητικά), Iωάννου Θέμης (Κιθάρα), Λαζαρίδης Γιάννης (Κιθάρα), Ζέρης Νίκος (μπάσο) και Κουλορίδης Παντελής (τύμπανα). Τα πρώτα βήματα σαν συγκρότημα έγιναν μέσα από τον μουσικό διαγωνισμό Mad4Bands και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Πολλές συναυλίες κοντά σε ονόματα όπως Α/Ε, Ημισκούμπρια, Anorimoi, Rotting Crist.
Στα δισκοπωλεία κυκλοφορεί ήδη ο πρώτος τους δίσκος "Το Ξύπνημα Των Χαζών" (Alpha Rec.) ενώ έχουν προβληθεί και video clips τους από την συχνότητα του MAD. Αυτή την στιγμή είναι στην διαδικασία ηχογραφήσεων για τον επόμενο δίσκο που αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.
Άκου Αυτό: (από τον Νίκο, τον μπασίστα) Γιατί η σοβαροφάνια έχει σχηματίσει μια θηλιά γύρω από τον λαιμό μας και λίγος χαβαλές κάτω από μια δυνατή μουσική επένδυση δεν θα μας έκανε και τόσο κακό. Ήχος βαρύς και στίχος ανάλαφρος σαν πούπουλο δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημά σας. Γιατρεύει και τον πόνο στην πλάτη.
(από Εύη) Αν κυκλοφορείτε στο twitter, θα ξέρετε τους Trendy Hooliguns από το τελευταίο podshow των Διάτρητων. Αν ήσασταν το Σάββατο στο πάρτυ του Radiobubble, μπορεί να γνωρίσατε τον Νίκο και από κοντά :)


suggestion by nikos

No comments:

Post a Comment