03/03/2009

Amateurboyz Eat your make up party (review)

post by GS

Πότε: Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, Disco Meteorit
Και βρεθήκαμε ξανά όλοι (αλλά όλοι όμως) εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα. ´Εξω από τη Disco Meteorit. Και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε και πολύ ώρα για να μπούμε μέσα – την πρώτη φορά πήγα κατά τις 2 αλλά δεν είχα την υπομονή να περιμένω και πήγα ξανά κατά τις 4 όπου με μια μικρή αναμονή τα κατάφερα!
Κατεβήκαμε τα στενά σκαλιά του χώρου, αλλά ήδη είχαμε καταλάβει τι να περιμένουμε...Για τους πιστούς των amateurboyz δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την κατάσταση. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά απίστευτη. Η μουσική αυτή που ξέρουμε και αγαπάμε (αν εξαιρέσεις κάποια mainstream τραγούδια που έπαιξαν κατά τις 7 – μα Kaiser Chiefs ρε guys?). Ο κόσμος ντυμένος a la amateur και η διάθεση super!
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχε να γίνει κανονικό amateur party – όχι encore - σχεδόν ένα χρόνο, ή με το γεγονός ότι ήταν και το 3ήμερο μπροστά και η διάθεση ήταν πιο high από συνήθως, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έφυγε γιατί βαρέθηκε ή γιατί δεν του άρεσε. Όλοι φύγανε γιατί κουράστηκαν...Κουράστηκαν να χορεύουν... Εντάξει κάποιοι φύγανε (φύγαμε) γιατί απλά είχε πάει 8 η ώρα και έκλεισε το μαγαζί, αλλά το point είναι το ίδιο :)
Φάτσες χαρούμενες, μουσικές απογειωτικές, ποτά μπόμπες (αλλά φθηνά τουλάχιστον) και όλοι μια τεράστια παρέα να χορεύει μέχρι το πρωί. Τίποτα πιο “βαθύ” και πιο “ψαγμένο” από αυτό γιατί απλά, that's all it takes to have fun!
Μέχρι το επόμενο party (αν υπάρξει άμεσα...) Άκου Αυτό
post by GS

4 comments:

  1. it wasn't kaiser chiefs boy!!!!
    it was this! http://www.youtube.com/watch?v=vcoXvrr83fk

    ReplyDelete
  2. It WAS Kaiser Chiefs, Never Miss A Bit (Cut Copy Remix)
    http://www.youtube.com/watch?v=hwLR3xKYFog

    ReplyDelete
  3. :)! ok dikaio tha exeis alla h eimastan polu komatia!!i den eimastan emeis!
    :)thnx polu gia to review nice work
    xxx
    s

    ReplyDelete
  4. To periergo einai pou to thymamai! :) Pantws, no harm done! Ola htan SUPER! Perimenoume to epomeno party twra..
    Nice work to you too guys! :)

    ReplyDelete