25/09/2009

9mm Parabellum Bullet

post by js

Ποιός:9mm Parabellum Bullet είναι ένα συγκρότημα από την Yokohama της Ιαπωνίας
Genre: j-rock, indie,rock, punk, metal, pop, emo και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς με απαραίτητες της μελαγχολικές μουσικές χροιές
Trivia: Ξεκίνησαν να παίζουν τον Μάρτιο του 2004. Αρχικά κυκλοφόρησαν δύο mini albums κάτω από την σφραγίδα της Zankyo Records. Συμμετείχαν σε πολλά live παίζοντας με πολλά γκρουπ όπως οι Radwimps. Σε ένα από τα μεγαλύτερα Festival της Ιαπωνίας "Countdown Japan 07" και στο "Punkspring '07", όπου εμφανίστηκαν μαζί τους οι NOFX, και οι Jimmy Eat World, θεωρήθηκαν από τις καλύτερες Ιαπωνικές Rock μπάντες.
Tα εισιτήρια στις συναυλίες τους γίνονται ανάρπαστα. Είναι ένα γκρουπ το οποίο στον δυτικό κόσμο δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση αλλά παρόλα αυτά χτυπάνε πολύ καλές θέσεις στα Ιαπωνικά charts και παίρνουν πολύ καλές κριτικές. Ακόμα μια πολύ καλή τους εμφάνιση στο summer festival "Summer Sonic 07" μαζί με τους Arctic Monkeys και Klaxons.
Στο ενεργητικό τους έχουν 2 Mini albums, 3 EP, 1 single, 2 albums, 1 DVD (live) με τελευταία κυκλοφορία τους το EP "Black Market Blues" που κυκλοφόρησε το 2009.
Very random trivia: To όνομα της μπάντας προήλθε από τον drummer Kamijou Chihiro, που αποφοίτησε απο μία στρατιωτική σχολή soldier/finishing school, με το όνομα 9mm Parabellum Bullet.
Άκου Αυτό: Μια μουσική πανδαισία ακατάπαυστων ιδεών με αρκετές πινελιές μελαγχολίας, ιδανική περίπτωση για να σας δώσει κουράγιο για το υπόλοιπο της ημέρας , αλλά και για να σας μελαγχολήσει και να σας κάνει να λησμονήσετε τα χρόνια που έφυγαν και τα άτομα που δεν είναι πια μαζί σας .......
post by js

2 comments:

  1. wow!!!Very very interesting!!!!

    ReplyDelete
  2. einai fantastiko group! :) wraia parousiash! ^-^

    ReplyDelete