25/12/2015

Sound of 2015


One playlist to rule them all.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, αυτή η περιβόητη playlist που φτιάχνω κάθε Κυριακή, μου δημιουργούσε απίστευτο εκνευρισμό. Είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι ότι μάλλον πρέπει να σταματήσω να βασανίζομαι, να δεχτώ ότι αυτή η ιστορία τέλος πάντων έκανε τον κύκλο της και να πάψω να ανανεώνω την mixtape. Μέχρι που, στο party της Blogovision, με πλησίασαν ένα-δυο παιδιά (που δεν γνώριζα προσωπικά) με κάτι τεράστια χαμόγελα: "Είσαι η Άκου Αυτό; Ακούμε τις Κυριακίλες σου!" και "Από εσένα έμαθα τους Ought, τους ψήφισα κιόλας!" και "Πότε θα ανεβεί το Sound of 2015;" Έλιωσα. (Δεν θέλει και πολύ).

Και μόνο για αυτά τα χαμόγελα, δεν με βλέπω να σταματάω τις playlists, ούτε το 2016.

Όπως πάντα λοιπόν άκουσα ό,τι μου στείλατε -είδα πού συναντηθήκατε, ποια τραγούδια είχατε κοινά και -μαζί με τα δικά μου κολλήματα- προσπάθησα να φτιάξω και φέτος μια (μεγάααλη) mixtape, που να μας γυρίζει, από τα πρώτα της δευτερόλεπτα, αστραπιαία στη χρονιά που μόλις έφυγε.

Αν ξέχασα κάτι σημαντικό, μου λέτε, ε;

Η φετινή playlist ξεκινά με Tame Impala (γιατί έπρεπε) και κλείνει με το αγαπημένο μου ηλεκτρονικό κομμάτι για φέτος. Δηλαδή το ακούω και λιώνω. (Δεν θέλει και πολύ).

Άκου Αυτό και καλές γιορτές.

--Εύη



Bonus track, ένα από τα καλύτερα remixes του 2015.



Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους: Thanasis Karanikas, @pantelisk, @nikisot,  @Cubelax, @Solenanthus, @Pi_Vi, Ma Maria, Manos Ntasis, @fantasmenios, Fang Yuan, Nikolaos Nikolaou, @submac_D, @sugarenia, Harry Papapanagiotou, Costas Lee, Kyriakos Akpapas, και όλους εκείνους που έστειλαν λίστες για το sound of 2015.

Υ.Γ.: Sharing (and retweeting) is caring. :)

Sound Of 2014
Sound Of 2013
Sound Of 2012
Sound Of 2011
Sound Of 2010
Sound Of 2009

Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

No comments:

Post a Comment