25/12/2014

Sound of 2014

One playlist to rule them all.

Θα είμαι ειλικρινής. Ο φετινός Δεκέμβρης ήταν ένα τεράστιο, βαρύ κι ασήκωτο πακέτο: από την ημέρα που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα (χρόνια πολλά κιόλας) δούλευα ατέλειωτες ώρες -προκειμένου να μπορέσω να φύγω ταξίδι. 10ωρα στο γραφείο, βράδια, Σαββατοκύριακα, μέχρι και στον ύπνο μου. Οπότε χρόνο στην πραγματικότητα να φτιάξω την "τέλεια" playlist δεν είχα.

Άκουσα όμως ό,τι μου στείλατε και προσπάθησα κάπως να βγάλω μια "σούμα" -να δω που συναντηθήκατε, ποια τραγούδια είχατε κοινά και -μαζί με τα δικά μου κολλήματα- να φτιάξω και φέτος μια (really long) mixtape, που από το play στο πρώτο της τραγούδι να μας γυρίζει αστραπιαία στο 2014.

Η φετινή playlist ξεκινά με Future Islands (γιατί έπρεπε) και κλείνει με το πιο απρόσμενο Νο1 της φετινής Blogovision.

Bonus track, παρακάτω, το καλύτερο remix του 2014 (και δεν σηκώνω κουβέντα).

Άκου Αυτό και καλές γιορτές.


Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους @pantelisk, @dark_tyler,  Sound Injections, @kbougas, Pan Pan, John Damonte, Costas Lee, Peri Gabri, Giorgos Papazacharias, Giorgos Tagaris, @sugarenia, @ntaft_punk, Alejandro Koudinio, Petros Kakalis, Μάρκος Β., Thomas Gio, @Nan8iela8keto, @submac_D, @thetruant1 και όλους όσους έστειλαν λίστες για το sound of 2014.

Υ.Γ.: Sharing (and retweeting) is caring. :)

Sound Of 2013
Sound Of 2012
Sound Of 2011
Sound Of 2010
Sound Of 2009

Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

2 comments:

  1. Εύη ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες λίστες που μπαίνεις στον κόπο να μας φτιάξεις. Είναι αξία ανεκτίμητη. Να είσαι καλά & Merry X-Mass :-) Δ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. σ'ευχαριστώ πολύ πολύ *τεράστιο χαμόγελο* καλές γιορτές και σε σένα :)))

      Delete