04/06/2009

SHOE.ΡΙΞΕ! Vol.1#


Ξεθάψτε τα τρύπια σας All Star, βρείτε τα γυμνασιακά σας Γκαζελάκια, ξεφορτωθείτε τα παλιά σας τα παπούτσια! Το Yoga Bala (Ρήγα Παλαμίδου 5-7, Ψυρρή) θα φιλοξενήσει ένα πρωτότυπο δρώμενο-Πάρτυ το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου.
Οι καλεσμένοι καλούνται εκτός από το κέφι, την παρέα, καί τον χορό τους, να φέρουν καί τουλάχιστον ένα ζευγάρι (όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά), παλιά παπούτσια ο καθένας, για να κρεμαστούν ομαδικώς στο καλώδιο που βρίσκεται κατά μήκος της Ρήγα Παλαμίδου.
Η βραδυά θα ξεκινήσει στις 23:00 με μουσική από έμπειρους DJs (βλ. παρακάτω), καί θα αρχίσει να κορυφώνεται μερικές ώρες αργότερα όταν οι οικοδεσπότες της βραδυάς θα δώσουν το έναυσμα καί όλοι μαζί θα αρχίσουν να πετάνε τα παπούτσια τους, δεμένα μεταξύ τους με τα κορδόνια, ώστε να γεμίσουν όλο το καλώδιο έξω από το Yoga Bala. Αυτό θα πεί κέφι!
Μουσική συντροφιά για αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδυά δεν θα μπορούσε να κρατήσει μία λιγότερο ιδιαίτερη ομάδα, ή ακόμα καλύτερα...2 ομάδες: Οι Non Stop Hits (dagritzikos, , Βουνό, , Carlos Slazenger) καί οι Cheech & Chong (former Ninja TV)!
Χέλ Γέα!

No comments:

Post a Comment