03/06/2009

The Bird and the Bee

suggestion by new slang
Ποιός: Οι The Bird and the Bee είναι ένα indie/pop/alternative ντουέτο από το Los Angeles.
Genre: indie pop, alternative pop με γυναικεία φωνητικά
Trivia: To ντουέτο αποτελείται από τον Greg Kurstin ("bee") και την Inara George ("bird"). Σύμφωνα με το MySpace τους, "συναντήθηκαν μερικά χρόνια πριν, ανακάλυψαν το κοινό τους πάθος για την jazz μουσική, κάθισαν κι έπαιξαν ό,τι τραγούδι ήξεραν και δεν ήξεραν... και μετά έγραψαν και ηχογράφησαν κι ένα δίσκο." Το debut EP τους, "Again and Again and Again and Again", κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2006 και το πρώτο τους άλμπουμ τον Ιανουάριο του 2007. Το κομμάτι που τράβηξε την προσοχή του κόσμου στην μπάντα ήταν το Fucking Boyfriend, το οποίο μάλιστα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έπαιζαν μόνο σε edited version λόγω της λέξης fucking στον τίτλο.
Ο Kurstin, παραγωγός και πιανίστας, έχει συνεργαστεί με την Lily Allen, τη Sophie Ellis-Bextor, τον Beck, τους Flaming Lips, την Kylie Minogue και τους Red Hot Chili Peppers. H μουσική της έχει ακουστεί στη σειρά "Grey's Anatomy". Tο Fucking Boyfriend έχει χρησιμοποιηθεί στην ταινία " ενώ το How Deep Is Your Love στο "Sex and the City: The Movie". Το δεύτερο άλμπουμ των The Bird and The Bee "Ray Guns Are Not Just the Future" κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2009.
Άκου Αυτό : (από new slang) Aν δεν ξέρεις το Love letter to Japan ξέρεις σίγουρα το Witch. Το F*cking Boyfriend θα σου τραβήξει την προσοχή από τον τίτλο του και οι φίλες του blog θα τρέξουν αμέσως να βρούν τους στίχους του ;-), προσθέτεις το Diamond Dave και έχεις την ιδανική melody pop (και μάλιστα με την υπογραφή της Blue Note) για να συνοδέψει τα δροσιστικά σου daiquiris αυτό το καλοκαίρι!!




suggestion by new slang

No comments:

Post a Comment