08/06/2009

The Noisettes


Ποιός: Οι The Noisettes (MySpace) είναι ένα indie συγκρότημα από το Λονδίνο.
Genre: indie rock με γυναικεία και μάλιστα 'μαύρα' φωνητικά
Trivia: Το όνομά τους συχνά γράφεται και NOISEttes. Η τραγουδίστρια του γκρουπ ονομάζεται Shingai Shoniwa (τέλειο;) Σχηματίστηκαν το 2003 και άρχισαν να κάνουν πρόβες μανιωδώς και να παίζουν σε μικρά λαιβάδικα στο Λονδίνο. Το χειμώνα του 2006 έκαναν τουρνέ με τους Muse για να προμοτάρουν το debut album τους "What's the Time Mr. Wolf?" που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2007. Το τραγούδι τους Scratch Your Name χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο επεισόδειο της γνωστής τηλεοπτικής σειράς The Sopranos.
Έχουν εμφανιστεί ζωντανά (σε Ευρώπη και Αμερική) δίπλα σε γνωστές μπάντες όπως οι TV on the Radio, Babyshambles, Bloc Party και Mystery Jets. Η Shingai Shoniwa έχει κάνει back vocals στο Made Up Love Song #43 των Guillemots. Ο δεύτερος δίσκος τους "Wild Young Hearts" κυκλοφόρησε μόλις τον Απρίλιο του 2009. Τον Ιούλιο θα παίζουν ως support για την Lady GaGa κατά τη διάρκει του Fame Ball Tour της.
Άκου Αυτό: γιατί έχουν διασκευάσει μοναδικά το When You Were Young των Killers για το BBC Radio 1. Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα άκου και το Don’t Upset The Rhythm (έχει χρησιμοποιηθεί και σε διαφήμιση της Mazda) και το πολύ feelgood τραγουδάκι Never Forget You.



1 comment:

  1. Καλημέρα,τσέκαρε και αυτό:
    http://onelouder-byraz.blogspot.com/2009/06/noisettes-dont-give-up.html
    ..επίσης κομματάρα.

    ReplyDelete