26/03/2013

Elephant

Ποιος: Οι Elephant (Facebook | SoundCloud | Tumblr) είναι η Amelia Rivas από το Pontefract και ο Christian Pinchbeck από το Bristol.
Genre: indie pop / dream pop με γυναικεία φωνητικά- η Guardian, μεταξύ άλλων, τους παρομοιάζει και με τους Keep Shelly In Athens :)
Trivia: Γνωρίστηκαν τον Μάιο του 2010 σε ένα πάρτυ. Ηχογράφησαν τα πρώτα τους τραγούδια στο διαμέρισμα του Christian, κάπου στο Νότιο Λονδίνο. Το Φθινόπωρο του 2010 τράβηξαν την προσοχή της δισκογραφικής Memphis Industries, με την οποία κυκλοφόρησαν δύο 7'' singles, το "Ants" και το "Allured". Το debut EP τους, "Assembly" ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα. To 2012 μετά από έναν καβγά και έναν σπασμένο καρπό (του Christian -πράγμα που ίσως είχε σχέση με τον καβγά, ίσως και όχι) το μέλλον άρχισε να διαφαίνεται χλωμό. Μετά από μία πολύ μέτρια χρονιά, κατά την οποία το μόνο που έκαναν ήταν να εμφανιστούν στο opening party του Primavera, άρχισαν και πάλι τις ηχογραφήσεις. Μες στη χρονιά σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το πρώτο ολοκληρωμένο album τους, ενώ το νέο τους single "Skyscraper" κυκλοφόρησε μόλις χθες, 25 Μαρτίου, με b-side το "Spies".
Άκου Αυτό: λίγο daydreaming δεν έβλαψε ποτέ κανέναν (νομίζω).
  
Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

No comments:

Post a Comment