01/04/2013

The Men (live review)

Πότε: Κυριακή 31 Μαρτιόυ 2013, ΑΝ Club

- Αύριο θα γράψεις review;
- Έτσι λέω.
- Μα εσύ δε γράφεις reviews, ...γράφεις ιστορίες.
(μεταμεσονύκτιες μπίρες στο Λουξους, στα Εξάρχεια, μετά το live)

Δεν ξέρω, ...πειράζει; Δεν μ'αρέσουν τα κείμενα με δηθενιές και δύσκολες λέξεις. Μ'αρέσει να χαζεύω τα παλιά posts μου στο blog και να θυμάμαι που βρισκόμουν και με ποιους, πώς ήταν το vibe και τι ένιωσα. Και να τι θέλω να θυμάμαι από χθες το βράδυ στο ΑΝ:

- Eίναι λίγο ατυχές (καθαρά από συναυλιακής άποψης) να έχεις στην παρέα ΠΟΛΥ ψηλούς άντρες. Αλλά είναι γαμάτο να έχει υπερυψωμένο επίπεδο ακριβώς από πίσω τους και να βγάζεις όλο το live... αφ'υψηλού. Χα.

- Οι The Men στην ουσία, δεν έχουν frontman. Λίγο το χάνεις πότε τραγουδάει ο καθένας και τι ρόλο βαράει πάνω στη σκηνή. Τέλεια χημεία πάντως, δηλαδή μπράβο.
- Κάποιοι drummers καλύτερα να παραμένουν ντυμένοι.

- Ο τέρμα αριστερά (δεν ξέρω τα ονόματά τους) στο encore επέστρεψε με μαύρο κοκκάλινο γυαλί. Το οποίο ήρθε να συμπληρώσει το τέρμα-στερεότυπο φράντζα - τατουάζ στην εσωτερική πλευρά των βραχιόνων - Μπρουκλινέζικο T-shirt (θα επιστρέψω σ'αυτό).

- Το "I Saw Her Face" είναι κομματάρα -και live (and extended) είναι ακόμα καλύτερο. Highlight της βραδιάς, για μένα, μαζί με το "Electric" και το "The Brass".

- Στα Το Do: να μάθω να σφυρίζω όπως ο NTZ.

- Ωραία να μπορείς να χωθείς μπροστά προς το τέλος χωρίς να φοβάσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα.
- 12 ευρώ τα early-bird tickets και 3 ευρώ η μπίρα. Έτσι. (να τα λέμε κι αυτά)

- Επιστρέφω στο T-shirt. Σ'΄όλο το live αναρωτιόμουν τι να σημαίνει άραγε το ZEBULON BKLN που αναγραφόταν πάνω στο μπλουζάκι του τέρμα αριστερά. Και ΟΚ, BKLN=Brooklyn. Zebulon;;; E λοιπόν, Zebulon ήταν λέει ένα liveάδικο στο Williamsburg που έκλεισε τον Δεκέμβριο του 2012 μετά από 10 χρόνια λειτουργίας. ΑΛΛΑ: Zebulon είναι και λήμμα στο Urban Dictionary, σύμφωνα με το οποίο: "Zebulon is a sexy beast person (usualy with a rather large penis). Ussualy a skinny white boy, but can also extend into the larger range of persons. Also Zeb for short". Ήταν η άχρηστη πληροφορίας της ημέρας από το Άκου Αυτό.

Περισσότερα για τους The Men, τον ήχο τους και τα δύο τελευταία τους albums εδώ.

More reviews:
SerpentinePadd
Moby_Octopad

ΥΓ: apparently, σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς του timeline μου στο Twitter, την προηγούμενη μέρα, στη συμπρωτεύσουσα, ο ήχος ήταν χάλια, το κοινό ξενέρωτο και η μπάντα έπαιξε μόνο 40 λεπτά. Μωρέεε. ΚΡΙΜΑ. pat pat pat.

ΥΓ2: Ωραίος μήνας ο Μάρτιος.

Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

No comments:

Post a Comment