23/04/2013

Rainbow Arabia

suggestion by @kbougas 
Ποιος: Οι Rainbow Arabia (Facebook | Tumblr | SoundCloud) είναι ένα ηλεκτρονικό δίδυμο (και παντρεμένο ζευγάρι) από το Los Angeles.
Genre: electronica, σαξοφωνάκι, γυναικεία φωνητικά που θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε The Knife, Bat For Lashes και Ultraista, - αχέμ... "kaleidoscopic, intoxicated dance music" (λέει η Guardian) "fourth world pop" (λέει το Quietus) με αραβικές, αφρικάνικες και ασιατικές επιρροές.
Trivia: Πρόκειται για τον Danny Preston και τη γυναίκα του Tiffany. Όλα ξεκίνησαν όταν αγόρασαν ένα... Λιβανέζικο synthesiazer. Σχηματίστηκαν το 2008. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει δύο EPs ("The Basta", 2008, "Kabukimono", 2009) με την Manimal Vinyl και δύο albums ("Boys and Diamonds", 2011, "FM Sushi", 2013) με την Kompakt. Στην Ευρώπη έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τον Wavves και τους Mogwai. Μου τους έστειλε ο Κωνσταντίνος που του τους έστειλε ο Γιάννης (group hug).
Άκου Αυτό: καλό το σούσι, δε λέω, αλλά αν δε φας (με τα δάχτυλα, εννοείται), φρέσκια τσιπούρα σε νησί, καλοκαίρι -έτσι με τα αλάτια, όπως είσαι, απευθείας από τη θάλασσα- ε δεν ευχαριστιέσαι ψάρι.


Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

No comments:

Post a Comment