10/03/2013

DJ Shadow (live review)

Πότε: Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, Inbox club
Ναι και που λέτε, τον DJ Shadow πρόσφατα -λέει- τον πέταξαν έξω από ένα club στο Miami (ονόματι Mansion) επειδή αυτά που έπαιζε (ένα από τα All Bases Covered mixes του) ήταν "πολύ φουτουριστικά" και δε γούσταρε ο κόσμος. Εκείνος αντέδρασε με αυτό το tweet και στη συνέχεια ανέβασε όλο το mix στο SoundCloud. Στο Internet έγινε της τρελής, το Mansion έφαγε απίστευτο κράξιμο και τελικά δημοσίευσε επίσημη απολογία και είπε "δεν θα το ξανακάνουμε" και τέτοια.
Την Παρασκευή το Inbox ήταν τίγκα (σε σημείο που μία φίλη αποφάσισε να εγκαταλείψει γιατί δεν την πάλευε με την πολυκοσμία). Λίγο νωρίτερα η Detox είχε ανακοινώσει πως η συναυλία ήταν sold out (fair enough, εγώ λέω -τα πρώτα εισιτήρια κόστιζαν 15 ευρώ και το set διαφημίστηκε ως pre-party του Ejekt). Δεν ξέρω πόσοι από αυτούς που ήρθαν ήξεραν τι θα δουν. Έσκασε στο booth σε μεγάλα κέφια, μας έκανε μια μεγάλη εισαγωγή να μας χαιρετίσει, να μας ρωτήσει αν "περνάμε καλάααα" και να μας εξηγήσει πως του αρέσει να ανακατεύει διαφορετικά genres και το μόνο που θέλει από εμάς είναι να χορέψουμε σαν να μην υπάρχει αύριο.
Εμείς (παρέα, 7 άτομα) κατεβάσαμε καναδυο (ahem - who's counting) ποτά με καλαμάκι και την είδαμε "πάρτυυυ". Breaks, beats, drum & bass, hip-hop, δικά του, ό,τι θες - παράκρουση. Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν παίζει πουθενά στην Αθήνα τέτοια μουσική, θυμηθήκαμε το Fabric στο Λονδίνο, χορέψαμε σαν απροσάρμοστα, we got wasted, it was fun.
Λίγο μετά το set, εκείνος έκανε αυτό το tweet:
Φωτό by desigink

Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

No comments:

Post a Comment