09/08/2009

Rosebleed

post by Porcupine_Floyd

Ποιός: Οι Rosebleed είναι ένα ροκ συγκρότημα από την Αθήνα.
Genre: alternative/indie rock με επιρροές από The Cure, Radiohead, Nick Cave, Placebo, Muse, Sigur Ros, Bjork, Madrugada, Pink Floyd, Beatles, Dandy Warhols, Massive Attack, Death in Vegas, Stephan Bodzin, Oasis, The National, Ian Brown, Tom Waits, E.A. Poe, King Crimson, UNKLE, Portishead, Pletshs, Mogwai, Archive, .....
Trivia: Group που ξεπετάχτηκε απο τα σπλάχνα του Schoolwave ως gothic outfit... μετεξελίχθησαν σε μια ιδανική μίξη πρώιμων Radiohead, Porcupine Tree με ολίγον Pink Floyd και όχι μόνο. Έκαναν μεγάλη επιτυχία με το άκρως εμπορικό single Until Next Time που χιλιοπαίχτηκε στα ραδιόφωνα και τα μουσικά κανάλια. Παρόλα αυτά το κομμάτι δεν ειναι 100% αντιπροσωπευτικό των υπόλοιπων κομματιών που έχουν γράψει και είναι έτοιμα να μπουν στο πρώτο τους δίσκο που ηχογραφείται αυτόν τον καιρό. Ενα συγκρότημα που αν προσεχτεί και οι ίδιοι προσέξουν τον εαυτό τους μπορεί να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί.
Άκου Αυτό: Αν σου αρέσουν ατμόσφαιρες σκοτεινές, ταξιδιάρικες, ολίγον μελαγχολικές και με μια νότα αισιοδοξίας τσέκαρε τους. Άκου το χιτάκι αν δεν κατάλαβες ποιοι είναι αλλά και το A Story.




post by Porcupine Floyd

No comments:

Post a Comment