03/07/2009

We Are Scientists

suggestion by Penny Lane

Ποιός: Οι We are scientists είναι ένα γκρουπάκι από το Brooklyn της Νέας Υόρκης.
Genre: "rock music of the thoughtful, sometimes epic, often loud, vaguely danceable, implicitly humanist variety".
Trivia: Γνωρίστηκαν ως φοιτητές. Σχηματίστηκαν το 2000. Είναι γνωστοί για το χιούμορ τους και τις ατάκες που πετάνε σε συνεντεύξεις και σε live. Kανείς δεν ξέρει σίγουρα από πού προέκυψε το όνομα της μπάντας αλλά η πιο διαδεδομένη (αν και αναληθής) ιστορία είναι ότι επειδή η τράπεζα δεν τους έδινε δάνειο για να αρχίσουν συγκρότημα,αποφάσισαν να πουν ότι είναι επιστήμονες και χρειάζονταν χρήματα για ένα project! Το official site τους, τα video clips τους και το YouTube Channel τους είναι φίσκα στον σουρεαλισμό. Έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, με τελευταίο το "Brain Thrust Mastery" του 2008.
Άκου αυτό: (από Penny Lane) γιατί είναι φοβεροί μουσικοί, γιατί είναι τυπάκια, γιατί αν δεις στο ΥouΤube Channel τους και δεις τα σκετσάτσια που φτιάχνουν, θα πεθάνεις στο γέλιο! Άκου το After Hours.
(από Εύη) Πολύ δημοφιλείς στην Αγγλία -αν και Αμερικανοί. Άκου αυτό αν σου αρέσουν οι Kaiser Chiefs και δες τα (o,τι να'ναι) βίντεο των Nobody Move, Nobody Get Hurt, It's a Hit και The Great Escape.
suggestion by Penny Lane

1 comment:

  1. Αν και παλιό το νέο , καλός τυπάς ο τραγουδιστής , τον είχα γνωρίσει σε ένα βιβλιοπωλείο στη Glasgow , δυστυχώς για μια μέρα έχασα το gig τον Οκτώβριο του 2006 :-(.

    ReplyDelete