11/12/2012

#Blogovision [No.10] Allah-Las - Allah-Las

[debut]: Ανέβηκε στο Άκου Αυτό ♫ στις 10 Νοεμβρίου 2012.
Που Πότε Γιατί: Σε σπίτι με φίλους. Το '60. Μόλις αγοράσατε το δίσκο -τον βάλατε να παίζει στο πικάπ, καθίσατε στο πάτωμα και ανάψατε τσιγάρο. Έλα, να γυρίζει.
Trivia: Εγώ τους Allah-Las τους έμαθα από τους Laternative, που τους έμαθαν από την Kafka (που δεν ξέρω που τους έμαθε), που έχουν εκπομπή στον Εν Λευκώ 87,7, που είναι ο σταθμός που πλέον ακούω καθημερινά τα πρωινά, αφού το 2012 -σαν να μην μας έφταναν όλα τα άλλα- ήταν και η χρονιά που χρειάστηκε να μάθουμε να πίνουμε τον πρώτο καφέ της ημέρας χωρίς τη φωνή της Αφροδίτης Σημίτη. Η χρονιά που έκλεισε (;) ο Best και έπαψε να εκπέμπει το Alter και έγινε κατάσχεση στην ΙΜΑΚΟ και έκλεισαν οι εκδόσεις Λυμπέρη και έμειναν τα περίπτερα χωρίς NITRO, ...Esquire, ...Status, ...Life & Style, ... Ελευθεροτυπία (ένα-ένα τα θυμάμαι, να) και #ekleise_to_pop και κάψανε το ΑΤΤΙΚΟΝ και χρεωκόπησε η ΝΕΟΣΕΤ και... Εμ, λέω κάπου εδώ να σταματήσω, μ'έπιασε το στομάχι μου.
Άκου Αυτό: "I don't think I wanna hear 'bout none of your problems / You like to act like the only one who's ever got them / But I know something you don't know / You're gonna reap just what you sow."

No comments:

Post a Comment