03/11/2009

Last Rizla

post by Gusflea
Ποιός: Οι Last Rizla είναι μία τετραμελής μπάντα. Μας στέλνουν τις μουσικές τους από τη Σύρο. Greg στα τύμπανα, Choko στις κιθάρες, Zak στα φωνητικά και Kooh στο μπάσο.
Genre: Χαρακτηρίζουν τη μουσική τους ως experimental/fusion/punk. Βρίσκεις μέσα πειραματισμούς, έξυπνα περάσματα και κιθάρες… πολλών ταχυτήτων. Σε ανεβάζει, σε "ρίχνει", σε πορώνει. Βάλε τα κομμάτια τους στο mp3 σου μία μέρα που θα βγεις στο δρόμο και θα καταλάβεις.
Trivia: Κάπου στο 2003, σ' ένα υπόγειο, ακούστηκαν οι πρώτες φράσεις. Αρχικά διασκευές, μετά δικές τους συνθέσεις. Οι Last Rizla γεννήθηκαν και επίσημα το 2006, ακολούθησαν κάποιες αλλαγές στη σύνθεση τους, κάποια live (σε Χαλκιδική, Αθήνα, Σύρο κ.α.). Τον Μάρτη του 2009 μπήκαν στο studio (στη Θεσσαλονίκη) και τελικά ο δίσκος ετοιμάστηκε. Φανατικοί υποστηρικτές του DIY, unsigned μέχρι και σήμερα.
Άκου Αυτό: γιατί εκτός του ότι παίζουν κάτι που δε συναντάς συχνά στην ελληνική σκηνή, το κάνουν και πολύ καλά! Στις 22 Οκτωβρίου βγήκε ο δίσκος τους τον οποίο μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν εδώ. Αν πάλι είσαι υλιστής και θες να βάλεις το CD τους στη συλλογή σου, επικοινώνησε μαζί τους στο MySpace. Θα στο στείλουν.
post by Gusflea

3 comments:

  1. I love the band's name :)

    ReplyDelete
  2. Πω! Έλα ρε πατρίδα :S

    Department of Product and Systems Design Engineering!! Αυτά είναι!

    ReplyDelete