17/01/2015

Years & Years

Ποιος: Οι Years & Years (Facebook | SoundCloud) είναι το synth pop trio από το Λονδίνο που ανέδειξε το BBC Sound of 2015.
Genre: 90's R'n'B / electronica / pop / synthpop
Trivia: Ξεκίνησαν με 5 μέλη το 2010, με το πρώτο επίσημο single τους "Wish I Knew" να κυκλοφορεί το 2012. Ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν τη σύνθεση που έχουν σήμερα. Ακολούθησε το δεύτερο single τους "Traps" και λίγο πιο μετά το "Real", μέσω της γνωστής γαλλικής δισκογραφικής Kitsuné. Το 2014 υπέγραψαν με την Polydor, κυκλοφόρησαν τα χιτάκια "Take Shelter" και "Desire" και μπήκαν για πρώτη φορά στα charts, ενώ μες στη χρονιά εμφανίστηκαν σε διάφορα φεστιβάλ και άνοιξαν συναυλίες του (περσινού νικητή του BBC Sound of 2014) Sam Smith και των Clean Bandit. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως βγήκαν πρώτοι στο Sound of 2015 του BBC. Η πρώτη μεγάλη τους συναυλία στο Shepherd's Bush Empire του Λονδίνου τον Ιούνιο κλείστηκε λίγα 24ωρα αργότερα και έγινε sold out μέσα σε 10 λεπτά.
Άκου Αυτό: εγώ αυτού του είδους την pop τη βρίσκω απίστευτα αναλώσιμη αλλά τέλος πάντων αυτό το 'Take Shelter' είναι τρομερά catchy (και λίγο τσιφτετελάκι).

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

No comments:

Post a Comment