28/01/2015

Marika Hackman

Ποιος: H Marika Hackman (Facebook | SoundCloud | YouTube) είναι μία 22χρονη singer/songwriter από το Hampshire της Αγγλίας.
Genre: indie folk / nu-folk
Trivia: Είναι αυτοδίδακτη. Ξεκίνησε να γράφει τραγούδια στα 5 της. Όταν ήταν έφηβη έκανε κολλητή παρέα με την Cara Delevigne (ναι, το μοντέλο) και μαζί έστησαν ένα μουσικό σχήμα: εκείνη έπαιζε ντραμς και η Delevigne αναλάμβανε κιθάρα και φωνητικά. Στα 18 της μετακόμισε στο Brighton για να ασχοληθεί σοβαρά με τη μουσική. Πλέον μένει στο Λονδίνο. Έχει γράψει τραγούδια για την Burberry, έχει κυκλοφορήσει ένα EP με διασκευές (μία από τις οποίες είναι στο "I Follow Rivers" της Lykke Li) και ένα με τίτλο "That Iron Taste" με παραγωγό τον Charlie Andrew των Alt-J, έχει ανοίξει συναυλίες της Laura Marling και αυτήν την περίοδο τελειοποιεί το πρώτο της άλμπουμ "We Slept At Last".
Άκου Αυτό: κάπως ίδιες είναι όλες αυτές μεταξύ τους, αλλά λίγο τις θέλεις τέτοιες θλιμμένες φωνές, ειδικά το χειμώνα -τη μια χρονιά θα βγαίνει η Birdy, μετά οι Daughter και οι London Grammar -ε, φέτος έχουμε τη Μαρίκα.

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

No comments:

Post a Comment