03/01/2013

Peace

Ποιος: Οι Peace (Facebook | YouTube | SoundCloud) είναι μια indie μπάντα από το Birmingham. 
Genre: indie rock -οι ίδιοι (being the pretentious pricks they are) περιγράφουν τη μουσική τους "music to fuck you in the heart". 
Trivia: Σχηματίστηκαν στα τέλη του 2011. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή τους, Harrison Koisser, τους ήρθε να στήσουν το συγκρότημα επειδή απλά... βαριόντουσαν. Πήραν το όνομά τους από μία φωτογραφία με θέμα το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το Γεννάρη του 2012 η Guardian έγραψε για εκείνους: «πολύ πιθανό να θεωρηθούν το μέλλον της indie» -λίγο αργότερα το NME τους συμπεριέλαβε στη λίστα του με τα bands to watch κι έπειτα άρχισε να τους προωθεί ενταντικά. Τον Απρίλιο βρέθηκαν να περιοδεύουν με τους Mystery Jets και τους The Vaccines. Στα τέλη της χρονιάς κυκλοφόρησαν το debut EP τους "EP Delicious" και τον Δεκέμβριο συμπεριλήφθηκαν στην longlist του BBC για το Sound of 2013 (Chvrches, Laura Mvula, Angel Haze και AlunaGeorge μέχρι στιγμής btw, αύριο ο νικητής). Στις 10 Δεκεμβρίου ανέβασαν ένα video και για ένα νέο τραγούδι -εκτός EP- με τίτλο "Wraith". 
Άκου Αυτό: προσπαθώντας να αγνοήσεις την τρομερά εκνευριστική (για χαστούκια) φάτσα του τραγουδιστή και το τ-ρ-α-γ-ι-κ-ό video clip (βασικά, μη δεις το video αν γίνεται). Αν σου αρέσουν οι Foals, άκου το ραδιοφωνικό "Bloodshake", αν όμως έχεις 10 λεπτά, χάσου στο "1998 (Delicious)" -ο λόγος που μου τράβηξαν και την προσοχή in the first place.


Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

No comments:

Post a Comment