28/01/2013

twenty | one | pilots

suggestion by @Rebelli0n & @dark_tyler
Ποιος: Οι twenty | one | pilots (Facebook | YouTube) είναι οι Josh Dun και Tyler Joseph από το Columbus του Ohio.
Genre: "schizoid pop" [via] / hip-hop / rap / rock / electronica - το ντεμπούτο τους είναι... όντως σκέτη σχιζοφρένεια, αφού περιλαμβάνει από "φλωριές-για-το-MTV" (House Of Gold), μέχρι ραπάρισμα αλά Eminem (Holding On To You, Migraine) μέχρι "θυμίζει-Beastie-Boys", μέχρι ιδρωμένα ουρλιαχτά τύπου Linkin Park -και όλα αυτά, somehow σε συνδυασμό με πιάνο (Guns For Hands -στην επόμενη μεγάλη διαφημιστική καμπάνια εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ά ν ε τ α).
Trivia: Γνωρίστηκαν στο σχολείο, κυκλοφόρησαν μόνοι τους ένα album και ένα EP και κάποια στιγμή τους πήρε χαμπάρι το MTV και τους επέλεξε ως Artist To Watch. Το debut studio album τους "Vessel" κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα από την Fueled by Ramen (βλ. Paramore, Fall Out Boy, Fun.), σε παραγωγή Greg Wells (βλ. Adele, Kid Cudi, Weezer, Katy Perry) και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο εδώ. Apparently, στα live τους κάνουν backflips και κακό χαμό, φοράνε μάσκες και το παίζουν ιστορία.
Άκου Αυτό: "cause somebody stole my car radio and now I just sit in silence." (μη σου τύχει) 
ΥΓ: Εντάξει παιδιά, εγώ να τα ανεβάζω αυτά τα κουλά που ακούτε, αλλά άλλη φορά να μου στέλνετε suggestions σαν άνθρωποι και όχι ένα ξερό "Twenty one pilots να ακούσεις" -ΑΝΤΕ.
suggestion by @Rebelli0n & @dark_tyler
 
Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

8 comments:

  1. Απο οτι καταλαβα δεν σου αρεσουν και πολυ οι twenty one Pilots...
    Παντως οι στιχοι των τραγουδιων τους εχουν βαση και νοημα παρολο που δεν το καταλαβαινεις με την πρωτη επιφανειακη ματια και εχουν βοηθησει χιλιαδες νεαρα ατομα!!!!

    ReplyDelete
  2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΤΑ 4 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΆΝΩ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΛΈΓΕΤΑΙ CAR RADIO,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΈΑ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ......ΜΑΛΑΚΑ

    ReplyDelete
  3. Psofa dn tha pw kt allo

    ReplyDelete
  4. Είναι απόλυτα αποδεκτό να λες την άποψή σου (άσχετο που στην προκειμένη περίπτωση είναι ηλιθιοδέστατη αντικειμενικά μιλώντας με όρους που αναφέρεις χωρίς να ξέρεις καν τη σημασία τους). Ωστόσο η ειρωνεία δείχνει την χαμηλού επιπέδου διαπεδαγώγηση από την ¨οικογένειά" σου... Άκου λίγο αυτός το συγκρότημα και αν ξέρεις αγγλικά και έχεις κριτική ικανότητα(λέμε τώρα) θα σε βοηθήσει πίστεψέ με...

    ReplyDelete
  5. Οκ,δικαιωμα σου να λες την γνώμη σου αλλά στην προκειμένη περίπτωση πετάς κάτι ΜΑΛΑΚΙΕΣ τις οποίες δεν ξέρω πως σκέφτηκες με το κουκούτσι σου...Πρώτον δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τους κραζεις εφόσον εσύ δεν θα μπορούσες να γράψεις τέτοια μουσική ούτε στα όνειρά σου αλλά ακόμα κ αν μπορούσες οι twenty one pilots έχουν στίχους με νόημα που εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις...Επίσης η μουσική τους είναι εκπληκτική κ νομίζω πως ακομα κ αν αυτό το είδος μουσικής δεν είναι το στυλ σου δεν μπορείς να πεις πως είναι χάλια γιατί συνδυάζουν τόσο τέλεια τα ντραμς με το πιάνο κ τα υπόλοιπα όργανα,το ραπ κ το σκριμ που οκ μοιάζει με των λινκιν παρκ αλλά που είναι το κακό?Κ τέλος πάντων ούτε καν στο σχολείο γνωρίστηκαν αλλά οκ είπαμε,μαλακιες πετάς...Όπως το ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΟΙ. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί απλά να είναι παθιασμένοι με αυτό που κανουν? Όσο για τα μπακφλιπς κ τις μάσκες είναι κάτι π εκπροσωπεί τους ίδιους αλλά κ το είδος της μουσικής τους..Και τέλος πάντων την επόμενη φορά που θα θες να γράψεις ένα άρθρο για κάποιο συγκρότημα ή καλλιτέχνη καλύτερα να το ψάξεις πρώτα...:)

    ReplyDelete
  6. Από αυτά τα σχόλια φαίνεται ο άνθρωπος χωρίς μουσική παιδεία...Τι να πω λυπάμαι κι όλας... Προφανώς το χαμηλό σου επίπεδο δεν σου επιτρέπει να καταλάβεις ότι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ.

    ReplyDelete