27/03/2010

Von Daler & Low Pressure

suggestion by suziQ

Ποιός: Οι Von Daler & Low Pressure είναι ένα μουσικό δίδυμο από τη Δανία.
Genre: Στο Myspace τους δηλώνουν Alternative (τρις). Στην πραγματικότητα συνδυάζουν neotango, hip-hop, dub, reggae, jazz και soul. Η μουσική τους αποτελεί ένα "ωραίο κράμα ρυθμών και αναπνοών: ατμοσφαιρικοί, μεθυστικοί, και χαλαροί, αλλα ταυτόχρονα groovy." Ενδιαφέροντα φωνητικά απο τον Εmo, τη Natasja και τον Billie Koppel με επιρροές απο Nina Simone, Prince εως Nenneh Cherry.
Trivia: Τα πραγματικά τους ονόματα είναι Asger von Daler και Emo Dada (aka Low Pressure). Ο Asger παρέμεινε στη Λατινική Αμερική επι 7ετίας, όπου έγραψε μουσική για κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο. Ο Emo εχει συνεργαστεί στο παρελθον με τους Djosos Krost και DJ Vadim. Είχαν έρθει και στην Αθήνα τον Οκτώβρη του 2009. "Ο δίκος τους "Sonatas en Dub" κυκλοφόρησε το 2008, όμως αναστατώνει εύκολα ακόμα."
Άκου αυτό: αν σου αρέσουν οι Gotan Project και οι Massive Attack. Πέρα απο το Real love (feat. Natasja), που σίγουρα έχεις σιγοτραγουδήσει, τσέκαρε και τα υπόλοιπα τραγουδάκια τους γιατί όλα "έχουν το κατιτίς τους".




suggestion by suzi Q

No comments:

Post a Comment