05/02/2014

Broods

Ποιος: Οι Broods (Facebook | SoundCloud) είναι ένα μουσικό δίδυμο με γυναικεία φωνητικά από το Auckland της Νέας Ζηλανδίας
Genre: indie pop / dream pop / trip hop -από αυτά τα κομμάτια που νιώθεις ότι έπαιζαν στο ραδιόφωνο από πάντα, αλλά δεν είχες ιδέα ποιος τα λέει.
Trivia: Οι Broods είναι δύο αδέλφια, ο Caleb (21) και η Georgia (19). Μεγάλωσαν σε οικογένεια μουσικών και βρίσκονταν στο χώρο από μικρά παιδιά. Το 2010 βγήκαν πρώτοι στο μουσικό talent show 'Has Nelson Got Talent?' Υπήρξαν και μέλη μιας μπάντας ονόματι The Peasants που βγήκε πρώτη σε μουσικό διαγωνισμό, έλαβε ένα βραβείο από το NZ On Air και διαλύθηκε το 2012. Το debut single τους, 'Bridges', σε παραγωγή Joel Little (ο οποίος βρίσκεται και πίσω από το #1 hit της επίσης Νεοζηλανδής Lorde, 'Royals' αλλά και πίσω από το debut album της 'Pure Heroine') κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013. Το κομμάτι διαδόθηκε από blog σε blog και έφτασε μέχρι και το Νο4 του NZ singles chart. Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε υπέγραψαν με την Capitol Records και την Polydor και το πρώτο τους EP, 'Broods', κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου. Το debut album τους αναμένεται τον Αύγουστο.
Άκου Αυτό: στα To Do: ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία.
Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

No comments:

Post a Comment