16/12/2013

#Blogovision [No.5] Nick Cave & The Bad Seeds - Push The Sky Away

Κυριακίλες με Cave: #7, #14, #50, #54, #58,
Trivia: To "Push The Sky Away" διέρρευσε στις 4 Φεβρουαρίου του 2013, την ίδια μέρα που βγήκε online το επικό video του 'Jubilee Street' (πίσω από το οποίο υπάρχει μία hilarious ιστορία που σχετίζεται με τα στήθη του 3' 53'', τον κολλητό μου τον Θ. με τον οποίο τα σχολιάσαμε και την D. που έτυχε να δει στο FB μου μήνυμα "ρε Εύη δείξε κάνα βυζάκι ακόμα" και νόμιζε ότι... we were sexting -ακόμα γελάμε.) Θυμάμαι πού ήμουν εκείνο το βράδυ (γενικά θυμάμαι πολύ έντονα όλον τον Φλεβάρη), θυμάμαι ότι γύρισα σπίτι ψυχοπλακωμένη, θυμάμαι ότι κατέβασα το άλμπουμ, ξάπλωσα στον καναπέ και άκουσα τα παραμύθια του Cave, στα ακουστικά, τρεις συνεχόμενες φορές μες στα σκοτάδια. Έκτοτε πάτησα το play ξανά και ξανά πάρα πολλές φορές μες στη χρονιά και πάντα άκουγα όλο το δίσκο από την αρχή μέχρι το τέλος -τον βρίσκω α ψ ε γ ά δ ι α σ τ ο. (Επίσης, άσχετο, αλλά το 'Higgs Boson Blues' περιέχει το στίχο "Miley Cyrus floats in a swimming pool in Toluca Lake" και κάθε φορά που τον ακούω αναρρωτιέμαι αν η ίδια το γνωρίζει αυτό.)
Η αλήθεια είναι πως το "Push The Sky Away" και τα επόμενα 4 άλμπουμ που θα κλείσουν το φετινό μου Τop 20 ήταν τα πραγματικά αγαπημένα μου για φέτος -αν μπορούσα θα τα έβαζα όλα στην πρώτη θέση -η σειρά αποφασίστηκε σχεδόν αυθαίρετα.
Άκου Αυτό: Στις 4 Φεβρουαρίου του 2013, την ημέρα που διέρρευσε ο νέος Cave, άλλος ένας από εμάς έχασε τον μπαμπά του...
#Blogovision: ένας πρόλογος
Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

No comments:

Post a Comment