05/09/2013

M O N E Y

Ποιος: Οι Money (Facebook) είναι μια μπάντα από το Manchester.
Genre: δεν ξέρω. spiritual pop/rock -υπάρχει; (στα άρθρα που βρήκα τους παρομοιάζουν με τους The Verve και τους Simple Minds μέχρι τους Coldplay, τους Glasvegas και τους Snow Patrol).
Trivia: Μου πήρε τουλάχιστον εικοσάλεπτο να βρω το site τους και το FB Page τους γιατί το url είναι... lonelysexydeath. Στα live τους ο frontman Jamie Lee συνηθίζει να απαγγέλει ποιήματα και να φιλάει random άτομα από το κοινό στο στόμα. Γενικώς, τα έχουν τα υπαρξιακά τους και ένα θεματάκι με τα θεία, τι είναι ζωή, τι είναι θάνατος, που πάμε και τέτοια. Το ντεμπούτο τους "Shadow Of Heaven" κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου από τη Bella Union και συζητιέται αρκετά. To videoclip του "Hold Me Forever" το έχει σκηνοθετήσει ο Cillian Murphy (ο ηθοποιός) και είναι με μπαλαρίνες, πολύ ωραίο, να το δείτε. Έχουν κι ένα κομμάτι, 7 ολόκληρα λεπτά, πιανάκι... "Goodnight London" το λένε και είναι aaaw *σχηματίζει καρδούλα με τα δάχτυλα*.
Άκου Αυτό: και κούνα το κεφάλι σου σαν παππουδάκος στη συνειδητοποίηση του πόσες μπαντάρες έχουν ξεκινήσει από το Manchester.
Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

1 comment:

  1. I bought this copy of gucci shoes and bags and clothes from this store,cheap gucci australia the quality is very good, has been repurchased many times, recommended to friends around, they all praise the quality of shoes and bags,cheap gucci card case the store service attitude is good.

    ReplyDelete