02/02/2013

Local Natives

suggestion by @babedoc
Ποιος: Οι Local Natives (Facebook | YouTube | SoundCloud) είναι ένα indie band από το Los Angeles.
Genre: indie folk / psych folk με falsetto φωνητικά (ΟΚ, σε γενικές γραμμές, εγώ πρόβλημα με το falsetto δεν έχω, αλλά μια σωστή, μπάσα, αντρίκια φωνή μου χει λείψει -να τα λέμε κι αυτά)
Trivia: Αρχικά λέγονταν Cavil at Rest. Σχηματίστηκαν στο Orange County όταν ήταν ακόμη μαθητές. Πήραν την τελική τους σύνθεση το 2008 και την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο "Gorilla Manor" (από το όνομα του shared flat στο οποίο έμεναν όλοι μαζί). Μετά την εμφάνισή τους στο SXSW του 2009 στο Austin του Texas, ο Τύπος άρχισε να τους συγκρίνει με τους Arcade Fire, τους Fleet Foxes, τους Vampire Weekend και τους Grizzly Bear. Το 2011 περιόδευσαν στην Ευρώπη μαζί με τους Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. Την ίδια χρονιά ηχογράφησαν, με νέο μπασίστα, μετά την αποχώρηση του Andy Hamm, το δεύτερό τους album "Hummingbird", το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου του 2013 (Metacritic).
Άκου Αυτό: αν το "Shields" των Grizzly Bear ήταν μέσα στα albums που άκουσες πιο πολύ μέσα στο 2012. Εδώ το "Breakers" - ξεχωρίζουν επίσης το "Ceilings" και το "Colombia".
suggestion by @babedoc
 
Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band!

No comments:

Post a Comment