05/10/2012

The Bet

suggestion by Bozo
Ποιος: Οι The Bet (SoundCloud | Facebook) είναι ένα πενταμελές συγκρότημα από την Αθήνα, με τραγουδιστή το Φίλιππο από τους Travel Mind Syndrome. 

Genre: "power soul" /  "με το μοναδικό σύγχρονο ήχο τους φέρνουν στο προσκήνιο ένα είδος μουσικής που συνδυάζει την ομορφιά και το συναίσθημα των μελωδιών και των ρυθμών της Motown Soul / R'n' B με την εκρηκτικότητα του Blues-Rock και της Ψυχεδέλειας των early 70’s." 

Trivia: (από Δελτίο Τύπου) Δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2010. Έχουν εμφανιστεί σε αρκετά στέκια – live stages της Αθήνας (Αλάβαστρον, Αυλαία, Tiki Bar, La Soiree de Βotaniques, Launderette, City Cocktail Bar, Kyttaro Live Club, Six D.O.G.S., Κ44, Dunkel, Νηπιαγωγείο, Floral...) αποσπώντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τον Ιανουάριο του 2011 ηχογράφησαν στο Shakti Studio του Simon Bloom (κατά κόσμο Συμεών Νικολαΐδη) ένα δείγμα του ρεπερτορίου τους, με σκοπό να αποτυπώσουν ηχητικά την ενέργεια και δυναμική των ζωντανών τους εμφανίσεων. Αποτέλεσμα είναι ένα ανέκδοτο ηχογράφημα το οποίο περιλαμβάνει και την πολύ επιτυχημένη εκτέλεση στο "Who’ll pay reparations" του Gil Scott Heron, το οποίο έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα "Hot" του Εν Λευκώ 87,7 και συνεχίζει να λαμβάνει airplay σε πολλά ραδιόφωνα της χώρας. Από τις αρχές του 2012 προετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με στόχο την κυκλοφορία ενός EP ("In Motion") κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ένα full length album το χειμώνα. Την παραγωγή σε αυτή την προσπάθεια έχει αναλάβει ο Γιώργος Μπακαλάκος (ΝΤΕΙΒΙΝΤ). 

Άκου Αυτό: και δες τους live 18 & 19 Οκτωβρίου στο Gazarte, μαζί με τους Καλιφορνέζους Monophonics (τους ξέρεις).
suggestion by Bozo
Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

No comments:

Post a Comment