11/09/2012

Ark Festival Day 1 (live review)

Πότε: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012, Τεχνόπολις Γκάζι
Ποιοι: Wedding Singers, Maraveyas Ilegal, Imam Baildi, Νίκος Πορτοκάλογλου
Δεν θέλω να γράψω review. Ήταν πάρα πολύ όμορφα, φοβερά οργανωμένα, καμιά ταλαιπωρία, καμία γκρίνια, η είσοδος 20 ευρώ (στην προπώληση ήταν ακόμη φθηνότερα - ο ορισμός του value for money), η μπίρα 3, οι Wedding Singers ξέφρενο πάρτυ, ο Μαραβέγιας ξεσηκωτικός balkan ερωτύλος,  Imam Baildi για λίκνισμα των γοφών και απενοχοποιημένα τσιφτετέλια και ένας συγκινητικός, ρομαντικός, νοσταλγικός Πορτοκάλογλου να σε γυρίζει στα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής σου.
Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, είδαμε φίλους και γνωστούς, γελάσαμε, φωνάξαμε, μεθύσαμε, πήγαμε και στο K44 που είχε after party. 
Και θα πάμε στο Ark και απόψε για Monsieur Minimal, Μαριέττα Φαφούτη, Burger Project, Μόνικα, Λουκιανό Κηλαηδόνη κ.α. Αν θέλετε να πάτε σε ένα πολύ καλά οργανωμένο φ ε σ τ ι β ά λ, να δείτε κόσμο, να πιείτε μια μπίρα και να ακούσετε μουσική με καλό ήχο και σε π ο λ ι τ ι σ μ έ ν ε ς συνθήκες, ραντεβού στην Τεχνόπολη. Αν βαριέστε να ξεκουνήσετε, ...καθίστε σπίτι, αράξτε σπίτι. Κι άμα πεινάτε τηγανήστε κάνα αυγό.
Φωτογραφία: Εύη Καπέλη, από το Facebook Page του Ark Festival. 
ΥΓ: Πόσο επίκαιρος: 

Κι ας μη μου χεις χαρίσει ποτέ ένα χάδι ως τώρα, πάντα εδώ θα γυρνώ.
Από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα ώσπου να βρω νερό.
Γιατί ανήκω εδώ.
(1993)

No comments:

Post a Comment