25/01/2011

Hotel Persona


Ποιός: Οι Hotel Persona είναι ένα συγκρότημα με βάση την Ισπανία, τη Σουηδία και την Αγγλία.

Genre:
Electro rock, alternative rock. Κάτι σαν τους Placebo, αλλά στο πιο pop τους βασικά.

Trivia:
Δεν είναι τυχαία η αναφορά στους Placebo...Πρόκειται για τους Stefan Olsdal (μπασίστα / κιθαρίστα των Placebo) και τους David Amen και Javier Solo. Ο τελευταίος είναι για τα Ισπανικά φωνητικά τους. Ο Stefan και ο David κυρίως μίξαραν μουσική και έπαιζαν ως dj's σε διάφορα πάρτυ around the globe!
Πρώτη μου επαφή μαζί τους το 2008, όπου κάτι είχε πάρει το αυτί μου για side project των Placebo αλλά τότε είχαν απλά πιάσει κάποια τραγούδια των τελευταίων και τα είχαν **σκίσει!
Εντάξει, μεταξύ μας, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, αλλά αποφάσισα να κάνω την επιστροφή μου με κάτι λίγο πιο mainstream και είναι ένα post που έπρεπε να είχα γράψει άπειρο καιρό τώρα. Ένας δίσκος so far και μέχρι εκεί το βλέπω να πηγαίνει το πράγμα - βέβαια υπάρχουν και οι πλάτες του θείου Molko από πίσω, οπότε ποτέ δεν ξέρεις ;)
p.s. Προσοχή στις απομιμήσεις! Κυκλοφορεί και ένα ξενοδοχείο στη Ρωσία με το ίδιο ακριβώς όνομα!

Άκου Αυτό: Και σε αυτό το σημείο, έφτασε η στιγμή να σε ανταμείψει αυτό το post. Υπέροχη διασκευή του Touch me της Samatha Fox με φωνητικά από την ίδια. Θα μυρίσει 80 ίλα το pc σου :)
Να ακούσεις όμως και το Modern Kids, αν είσαι fan του Molko και αν χαίρεσαι κάθε φορά που αναγνωρίζεις τη φωνή του μέσα σε "άκυρα" τραγούδια (βλ. First day)



No comments:

Post a Comment