18/09/2010

Prodigy (live review)


Πότε: Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010, Tae Kwon Do
Ναι είχε πάρα πολύ κόσμο. Ναι στην είσοδο επικρατούσε το απόλυτο χάος. Ναι μέσα έκανε ασύλληπτη ζέστη. Ναι ο χώρος ήταν φίσκα από ιδρωμένους άνδρες χωρίς T-shirt. Ναι δεν έβλεπες τίποτα, ο ήχος ήταν κακός και δεν μπορούσες να αναπνεύσεις.
Και ναι, ήταν γαμάτα.
Ουσιαστικά, από τις 9 μέχρι τις 10 πίναμε και από τις 10 μέχρι τις 12 χοροπηδάγαμε πάνω-κάτω χωρίς σταματημό. Πριν φτάσουμε στο Φάληρο εγώ ήμουνα κομμάτια, αλλά ευτυχώς εκτονώθηκα και έφυγε από πάνω μου όλη η κούραση της εβδομάδας. Στον (άθλιο) χώρο του Tae Kwon Do χθες γίναμε όλοι ένα, αγκαλιαζόμασταν και ιδρώναμε μαζί, σαν μία μεγάλη συναυλιακή... παρτούζα*.
Δεν πρόσεχα και πολύ τι έπαιζαν (κανείς δεν πρόσεχε νομίζω) αλλά σίγουρα άκουσα τα Breathe, Voodoo People, Poison, Firestarter και Out of Space (αυτό ανέβηκα και το τράβηξα από τον εξώστη για να σας δείξω τι γινόταν - see below, skip to 03:02).
Highlight ήταν εννοείται το Smack My Bitch Up, έγινε της κολάσεως -εγώ τότε βρήκα το ζώον να πάω τουαλέτα, οπότε τσακίστηκα να γυρίσω πίσω, έσπρωξα, πάτησα, ζουμπήχτηκα, μέχρι που ξέφυγα από την ανθρώπινη μάζα και κατάφερα να ξαναβρώ το "ξέφωτο" της παρέας μου. (διευκρίνηση: όχι δεν ήμουν high.)
Δεν με πείραξε καθόλου το "απολίτιστο" του πράγματος κατά τη διάρκεια του live. Το βρήκα διασκεδαστικό. Μέχρι που είδα στο Village σπασμένα τζάμια και κάτι τρομοκρατημένους υπάλληλους που εξηγούσαν στους πεινασμένους/μεθυσμένους που έβγαιναν από τη συναυλία ότι δεν θα τους άφηναν να μπουν. Τελικά έμαθα τι έγινε (...)
*Μεταμεσονύχτιο μπάνιο στο σπίτι. Μέχρι και τα αυτιά μου καθάρισα.
ΥΓ: Παρτάρουμε απόψε. Σας περιμένουμε.

1 comment:

  1. Εδώ υπάρχει και ο λόγος που ήταν "μεθυσμένοι".

    ReplyDelete