14/01/2020

Eve Owen

Ποιος: H 20χρονη Eve Owen (Facebook) είναι μια ανερχόμενη μουσικός από το Λονδίνο. Kαι, guess what, είναι η κόρη του Clive Owen.
Genre: indie folk, singer-songwriter
Trivia: Την γνωρίζετε ήδη. Από το τελευταίο άλμπουμ των The National, και συγκεκριμένα από το track "Where Is Her Head". Αυτό που δεν γνωρίζατε είναι πως ο Aaron Dessner των National είναι φίλος με τον μπαμπά της Eve, (παρένθεση άσχετη με μουσική αλλά ω Θεοί ο Clive Owen στο CLOSER, δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ) και έτσι εξηγείται τόσο το ότι o Dessner είναι παραγωγός του debut single της, "She Says", όσο και η ύπαρξη αυτής της φωτογραφίας στο Instagram. Αυτό που επίσης δεν γνωρίζατε είναι πως το κομμάτι το έγραψε η ίδια όταν ήταν μόνο 14 ετών και πως πίσω από τη σκηνοθεσία του video βρίσκεται η αδερφή της, Hannah Owen. Την τσίμπησα από το άρθρο της Guardian για τα νέα ονόματα που θα μας απασχολήσουν το 2020 -ίσως επειδή την χαρακτήρισε «πρώιμη Sharon Van Etten»- και μιας και το 2019 δεν ανέβασα ούτε ένα post σ'αυτό το καταρραμένο το blog που μου 'χει φάει τη ζωή, είπα φέτος να κάνω μια προσπάθεια για comeback.
Άκου Αυτό: Στις 14 Ιουνίου οι The National έρχονται στην Αθήνα για live. Δεν νομίζω να φέρουν την Eve μαζί τους, αλλά αν πουν το "Where Is Her Head", μπορείτε να το παίξετε έξυπνοι στους φίλους σας.


Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook
Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

No comments:

Post a Comment