29/05/2018

Lip Forensics

Ποιος: Οι Lip Forensics (Facebook | Soundcloud | Bandcamp) είναι ένα νέο ηλεκτρονικό δίδυμο από την Αθήνα. 
Genre: electronica // "soundtrack για crime scenes"
Trivia: Πίσω από το σχήμα βρίσκονται ο ο Ζήσης και (αρχικά ο Θάνος, πλέον) ο Κώστας, ή αν προτιμάτε ο Zade και ο Ekelon. Τον πρώτο τον γνωρίζετε από τους Zebra Tracks και Berlin Brides, τον δεύτερο από τους Egg Hell και τις κονσόλες του six d.o.g.s. Εκείνοι γνωρίζονται από παιδιά. Ο Ζήσης εκτός από μουσικός είναι και δικηγόρος. Ο Ekelon εκτός από μουσικός/παραγωγός είναι και ηχολήπτης. Μαζί «χρησιμοποιούν sine waves και στραβοκομμένα beats σε μια προσπάθεια να αναπαραστήσουν την ατμόσφαιρα των αγαπημένων τους σκηνών εγκλήματος». Το πρώτο τους EP, με τον τρομερό τίτλο "Cheiloscopy" και σε παραγωγή Σεραφείμ Τσοτσώνη, κυκλοφορεί ψηφιακά και σε λευκό βινύλιο από την amour records. Αυτή την Πέμπτη 31 Μαΐου εμφανίζονται στο Release Athens Festival, μαζί με Kid Moxie, Sworr., Rag'n'Bone Man και Richard Ashcroft. Ακούστε το "Fo(u)r" 10 φορές σε λούπα και φροντίστε να είστε στην Πλατεία Νερού από νωρίς.
Άκου Αυτό: "A careful glimpse of the lips instantly tells the mood of the individual". Σκέφτομαι αυτή τη φράση ενώ τσιμπολογάω εμμονικά τα χείλη μου με τον αντίχειρα και τον παράμεσο.

 
Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

1 comment:

  1. The store has been solving the problem for me,replica jimmy choo and the service is very patient, this is a perfect shopping experience.replica jimmy choo sandal When I received the shoes, I thought it was a good copy. I like this online store, this shoe is simple and generous. Very satisfied with this purchase.

    ReplyDelete