26/09/2014

My Brightest Diamond

suggestion by @Pi_Vi
Ποιος: Οι My Brightest Diamond (Facebook) είναι  το πρότζεκτ της Shara Worden από την Νέα Υόρκη.
Genre: "a mix of opera, cabaret, chamber music and rock" - πιο δυναμική από Bat For Lashes, λιγότερο πειραματική από St Vincent.
Trivia: H Worden είναι 40 ετών. Γράφει, συνθέτει και τραγουδάει από την εποχή που ήταν φοιτήτρια και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους The Decemberists και τον Sufjan Stevens. Οι My Brightest Diamond έχουν βγάλει 4 albums, ωστόσο εγώ αγνοούσα την ύπαρξή τους, μέχρι που τις προάλλες ο @Pi_Vi μου έστειλε το 'This Is My Hand' από το φετινό τους άλμπουμ, για το οποίο τουίταρε και ο @pantelisk, που είναι ο άνθρωπος-RSS και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Τέλος πάντων, έχει πολλά κρουστά και πνευστά και πειραματισμούς και ηλεκτρονικά elements και "ου ου ου ου ου" και οι στίχοι αφηγούνται ιστορίες και πάθη και έρωτες, ε κι εγώ δε θέλω και πολύ με κάτι τέτοια.
Άκου Αυτό: Πρέπει, λέει, να ακούσω τον προηγούμενο δίσκο οπωσδήποτε. Για την ώρα, ακούω αυτόν, μία φορά την ημέρα, εδώ και μια εβδομάδα. Πάει και ασορτί με φθινόπωρο.
suggestion by @Pi_Vi
Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

2 comments:

  1. Κάπου εδώ θα ήθελα να ποστάρω φωτό από το εισιτήριο του (απίθανου) live της πριν 3-4 χρόνια στο Κύτταρο, αλλά τρέχα-γύρευε τώρα...

    ReplyDelete