29/08/2012

Poliça

Ποιος: Οι Poliça (Facebook | YouTube | Soundcloud) είναι ένα μουσικό δίδυμο από τη Minneapolis της Minnesota. 
Genre: indie electronica, R&B goth pop με autotuned γυναικεία φωνητικά - "It's the sound of heartbreak and celebration happening simultaneously" - Rolling Stone
Trivia: Σχηματίστηκαν το 2011 από τους Ryan Olson και Channy Leaneagh όταν διαλύθηκε το προηγούμενο project τους, Gayngs. Μέσα σε ένα μήνα ολοκλήρωσαν 11 τραγούδια και ηχογράφησαν το πρώτο τους δίσκο, ο οποίος ολοκληρώθηκε στο Texas με τη βοήθεια του Jim Eno (Spoon). Σύμφωνα με την Channy το όνομά τους σημαίνει "πολιτική" (στα Πολωνικά) και αναφέρεται στον "άγραφο κώδικα" που κρύβεται πίσω από το συγκρότημα. (ωστόσο στην Πολωνική αλφάβητο δεν υπάρχει "ç"). Το debut album τους "Give You the Ghost" κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου του 2012. Ο Justin Vernon των Bon Iver τους έχει χαρακτηρίσει ως την καλύτερη μπάντα που έχει ακούσει ποτέ. Κι αν αυτή η δήλωση ακούγεται υπερβολική, μάθε πως σε δύο από τα κομμάτια του δίσκου συμμετέχει ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Bon Iver Mike Noyce. 
Άκου Αυτό: με κλειστά τα μάτια και αδιαφόρησε για το ότι σου είναι δύσκολο να διακρίνεις τους στίχους. Υπάρχει και αυτό το autotune.
Like Άκου Αυτό  ♫ on Facebook 

Θέλεις να γράψεις για το Άκου Αυτό; Suggest a band! 

No comments:

Post a Comment